Za medije 

Plenarna sjednica 
DEVE 
 

Economic, migratory and social problems, coupled with protracted crises, require new responses and better cooperation between the African Union and the EU.

Plenarna sjednica 
 

MEPs call for an end to the arbitrary detention of journalists in Sudan, condemn the terrorist attacks in Somalia, and express their concern regarding the upcoming elections in Madagascar.

Plenarna sjednica 
 

Malta treba osnažiti primjenu vladavine prava. Komisija mora pokrenuti redoviti postupak praćenja i dijaloga kako bi se osigurala nepristrana primjena vladavine prava.

       
 

Medijske akreditacije 

Novinari, fotografi i audiovizualne ekipe moraju zatražiti novinarske akreditacije i/ili posebnu audiovizualnu akreditaciju za rad u Parlamentu.

FAQ 

Kako rade zastupnici, koliko su plaćeni i koji su njihovi troškovi? Odgovore na ta i druga č pitanja o radu i troškovima Parlamenta naći ćete u ovom odjeljku najčešćih pitanja.

Obratite nam se 

U službi za medije Europskog parlamenta rade službenici za odnose s medijima, čiji je posao biti na usluzi novinarima i pružati im informacije o radu i odlukama odbora te o plenarnoj sjednici.