Aktualitások 

HU_language        

Ma már az európaiak nagy része beszél legalább egy idegennyelvet, a legnépszerűbb természetesen az angol. Az EP-ben azonban minden hivatalos nyelv egyformán fontos.

Daddy, mummy and their little one, packed their belonging to leave for their first summer holiday with no roaming charges. Share your EU #ByeByeRoaming summer photos!        

Uniós ügyek 
 

Az idei nyár az első, amikor nem kell aggódnunk a roaming díjak miatt. Ez alkalomból az EP játékot szervez az Instagramon augusztus végéig, amellyel egy strasbourgi utat lehet nyerni.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_hu_HU??

Utasjogok: a csomagban értékesített, szervezett utak esetén is megillet információ és védelem probléma esetén ⬇️ https://t.co/IKPlOviXQy

Lásd még: 

Simone Veil        

Uniós ügyek 
 

Megemlékezést tartott az EP július 4-én Strasbourgban a 89 éves korában elhunyt Simone Veil, a közvetlenül választott Európai Parlament első elnökének tiszteletére.

Coming up in Strasbourg: from Turkey to tax transparency        

A vállalatok adóelkerülése elleni harc, Törökország csatlakozási tárgyalásainak lehetséges felfüggesztése és a Kubával kötendő kétoldalú megállapodás is napirenden lesz a héten az EP-ben.

Mail notification 

Feliratkozás a különböző témájú hírlevelekre