Európa az okostelefonunkon: fedezze fel az EU jelenét és jövőjét az új mobilalkalmazással! 

 
 

Megosztás itt: 

A Parlament új alkalmazásával könnyedén utánanézhetünk, hogyan formálja az Unió mindennapi életünket és mit tehetünk a jövőnkért.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Ökológiai gazdaságban dolgozik? Kültéri sportokat űz? Szeretne önkénteskedni? Az uniós szabályok megkönnyíthetik ezeket, a Citizens’ App pedig megmutatja, hogyan.

Az alkalmazás rengeteg információval szolgál arról, milyen hatással van az EU mindennapi életünkre. Ahogyan arról is, milyen programokkal segíti az unió a különböző régiókat. Keressen rá a régiójára és nézze meg, milyen programokat támogat az EU, hogy jobbá tegye polgárai életét.

Hagyjon nyomot ön is!

Az alkalmazás a jövőre is nagy hangsúlyt fektet, foglalkozik többek között a klímaváltozással, a kiberbiztonsággal vagy a külkapcsolatokkal, és megmagyarázza azokat a trendeket, amelyek az elkövetkező néhány évben formálják majd a társadalmunkat.
A Citizens’ App másik nagy előnye, hogy segít az érdeklődésünknek és régiónknak megfelelő kezdeményezéseket és programokat találni, és friss információkkal szolgál működésükről. Az alkalmazáson belül könyvjelzőket használhat, megoszthat eseményeket a barátaival, és értékelheti is azokat.

Csatlakozzon közösségünkhöz és találkozzon az önéhez hasonló érdeklődésű emberekkel. Dolgozzunk együtt azért, hogy Európa még jobb hely legyen!

Az alkalmazás az EU mind a 24 nyelvén elérhető. Töltse le ingyen az Apple App store-ból, és a Google Play-ből.