Sajtószoba 

Egyéb 
 

The Civil Liberties Committee approved proposals for a new Dublin regulation, the cornerstone of the EU asylum system, in a vote on 19 October. It suggests ways to remedy current weaknesses and deliver a robust system for the future. The European Parliament is now ready to start negotiations with member states.

CULT 
 

Lux Prize 2017 shortlisted films will be screened simultaneously across Europe. MEPs will watch the films at the EP and vote for the winning film over the coming weeks.

       
 

Média-akkreditáció 

Az újságíróknak, fotósoknak és audiovizuális stáboknak sajtóakkreditációra és/vagy forgatási engedélyre van szükségük ahhoz, hogy belépjenek és dolgozzanak az Európai Parlament épületeiben.

Gy.i.k. 

Hogy dolgoznak az európai parlamenti képviselők, mennyi a fizetésük, és milyen kiadásaik vannak? Ha választ szeretne kapni ezekre és más gyakran ismételt kérdésekre a Parlament munkájával és működési költségeivel kapcsolatban, olvassa el ezt a gyakran ismételt kérdésekről szóló részt.

Kapcsolat 

Az Európai Parlament Sajtószolgálatánál a sajtófelelősök feladata, hogy segíték és tájékoztassák az újságírókat a bizottságok és a plenáris ülés munkájáról és döntéseiről.