Nieuws 

Featured 

Een interview met EP-lid Martin Häusling over biologische productie        

Maatschappij 
 

Bekijk onze video en lees ons interview met Martin Häusling (Groenen/EVA, DU) over de voordelen van de nieuwe regels voor biologische productie en etikettering voor boeren en consumenten.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_nl_NL??

Hoe kun je je online gegevens beter beveiligen? De EP-leden @VivianeRedingEU en @JanAlbrecht zullen vanaf 18:00 uur… https://t.co/xaZmcGd6pH

Zie ook: 

Israël en Palestina        
Prioriteit 

Prioriteit 
Israël en Palestina 

Wereld 
 

Wat is het EU-standpunt wat betreft het Israëlisch-Palestijnse conflict? Het werk van het EP voor het vredesproces en de erkenning van een Palestijnse staat.

Infografiek over het tegengaan van terrorisme        

Om terrorisme te stoppen, moeten problemen zoals het terugkeren van buitenlandse strijders en de grenscontroles worden aangepakt. Lees meer over het EU-beleid voor terrorismebestrijding.

banner        
Prioriteit 

Prioriteit 
Terrorisme 

Veiligheid 
 

Hoe pakt de EU terrorismebestrijding aan? Ontdek het werk van het Europees Parlement voor aanpak terreurdreiging: Europol, wapenwetgeving, passagiersgegevens.

Infografiek: afval in de Europese Unie        

Maatschappij 
 

Bekijk onze infografiek en lees verder hoe Europeanen het stedelijk afval, voornamelijk gegenereerd door huishoudens, beheren.

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Prioriteit 

Prioriteit 
Toekomst van Europa 

Europese zaken 
 

Van defensie tot economische groei, globalisering en sociaal beleid: lees verder voor de initiatieven waar het Parlement aan heeft gewerkt voor een betere toekomst voor de EU.

Mail notification 

Aanmelden voor updates over uw favoriete onderwerpen