Nieuws 

Iedereen houdt zomers van een verfrissende duik. Het Europees Parlement wil dat het zwemwater in Europa schoon blijft. Daarom wordt de waterkwaliteit op zwemplaatsen regelmatig getest zodat iedereen weet waar je in Europa het veiligst zwemt. Zwem ze!        

Maatschappij 
 

Europeanen kunnen veilig gaan zwemmen. Volgens het jaarverslag van het Europees Milieuagentschap kreeg meer dan 85% van de badplaatsen in Europa in 2016 de kwalificatie 'uitstekend'.

My House of European History - European Union 2017 / EP        

Europese zaken 
 

Wat betekent het om ​​Europeaan te zijn? Het gaat niet enkel om grote leiders: iedereen maakt deel uit van de geschiedenis en speelt een rol in het behoud van ons erfgoed en onze identiteit.

Infografiek        

Maatschappij 
 

In een tijd waarin de meeste Europeanen minstens één vreemde taal spreken, biedt het Europees Parlement mensen de mogelijkheid om de procedures in hun eigen taal te volgen.

??eng.newsroom.sharingZone.shareOn_nl_NL??

De 3 finalisten voor de LUX-filmprijs 2017 zijn 120 battements par minute, Sami Blood en Western. Meer info:… https://t.co/41Uv1d350Q

Zie ook: 

Simone Veil        

Europese zaken 
 

De leden brachten hulde aan de oud-Voorzitter van het Europees Parlement, Simone Veil, die vrijdag op 89-jarige leeftijd overleed, tijdens een ceremonie op 4 juli in Straatsburg.

Illustratie consumentenbescherming        

Maatschappij 
 

Een kwart van alle Europeanen beschouwt consumentenbescherming als een prioriteit voor de EU. Lees over het werk van het EP voor de veiligheid en rechten van de consument.

banner        
Prioriteit 

Prioriteit 
Syrië  

Wereld 
 

Wat doet Europa om de slachtoffers van het conflict in Syrië te helpen? Werk van het EP op het gebied van de vluchtelingencrisis, asiel en humanitaire hulp.

Mail notification 

Aanmelden voor updates over uw favoriete onderwerpen