Hoofdnavigatie (Druk op Enter)
Direct naar de inhoud van de pagina (druk op "Enter")
Lijst van andere websites (Druk op Enter)

Facebookchat: bespreek de vluchtelingencrisis met Sylvie Guillaume en Jean Arthuis

overig Nieuwsitem - Immigratie15-03-2016 - 17:34
 
Facebookchat   Doe mee aan de Facebookchat op 16 maart vanaf 14.00 uur

Woensdagmiddag kunt u chatten over de vluchtelingencrisis op de Facebookpagina van het Parlement met twee deskundige EP-leden: EP-ondervoorzitter Sylvie Guillaume en de voorzitter van de Begrotingscommissie Jean Arthuis. De twee leden bezochten in februari vluchtelingenkampen, ngo's en politieke leiders in Turkije. De chat begint om 14:00 waarbij de twee leden live uw vragen beantwoorden op onze Facebookpagina.


De vluchtelingenstroom vertoont voorlopig geen tekenen van afname en het Syrische conflict dat dit veroorzaakt gaat deze week zijn zesde jaar in met meer dan 250,000 doden en 4,8 miljoen ontheemde mensen.


Vorige maand bezochten twee delegaties van parlementsleden Turkije, onder leiding van Sylvie Guillaume en Jean Arthuis, om de leefomstandigheden van een aantal van de bijna drie miljoen vluchtelingen daar te zien.


In het kader van de stemming deze week in de commissie Burgerlijke vrijheden over een voorstel voor een holistische EU-aanpak van migratie, zullen de twee leden uw vragen beantwoorden over hoe beter om te gaan met een humanitaire crisis die de beginselen van de EU op de proef stelt. Mis de kans niet om uw vragen te stellen en uw zorgen en ideeën te delen.


Klik hier om te chatten met Guillaume en Arthuis op woensdag 16 maart vanaf 14.00 uur.


Volg het Parlement op Twitter voor het laatste nieuws.

REF. : 20160314STO19181
 
 
   
Meer over het bezoek aan Turkije
 
Bezoek aan Turkije
 

Vluchtelingenkamp Turkije

 
Bezoek aan Turkije
 

Baby slaapt in een vluchtelingenkamp in Turkije