Pers 

verfijnen 

Plenaire vergadering 
 

MEPs deplore the crackdown on dissent in Azerbaijan and urge Sudanese authorities to end violence against those protesting President al-Bashir’s regime.

Plenaire vergadering 
 

Naar aanleiding van de stemming in het Britse Lagerhuis benadrukten de parlementariërs dat Europeanen verenigd blijven en dat de rechten van burgers prioriteit nummer één blijft voor het EP.

Plenaire vergadering 
EMPL 
 

The Employment Committee’s decision to increase the European Social Fund Plus (ESF+) and make youth and children the main beneficiaries was approved by plenary.

       
 

Media-accreditatie 

Journalisten, fotografen en audiovisuele ploegen moeten een accreditatie (en in sommige gevallen een opnamevergunning) aanvragen om in het Europees Parlement te mogen werken.

Veelgestelde vragen 

Hoe werken leden van het Europees Parlement, hoeveel verdienen zij en wat zijn de kosten die zij maken? Antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen over de werkmethodes en exploitatiekosten van het Parlement vindt u in deze sectie.

Neem contact met ons op 

De persdienst van het Europees Parlement beschikt over een team van persattachés die tot taak hebben journalisten te assisteren en hen te voorzien van informatie over het werk en de besluiten in de commissies en de plenaire vergadering.