Pers 

Plenaire vergadering 
CULT 
 

Door de financiering voor de volgende Erasmus+-begroting aanzienlijk te verhogen, kan het potentieel van dat programma beter worden benut. Andere EU-fondsen kunnen hiervoor aangewend worden.

Plenaire vergadering 
AFET 
 

The EU should freeze the EU assets of all those involved in the serious violations of human rights in Venezuela and restrict their access to EU territory, MEPs urged on Wednesday.

       
 

Media-accreditatie 

Journalisten, fotografen en audiovisuele ploegen moeten een accreditatie (en in sommige gevallen een opnamevergunning) aanvragen om in het Europees Parlement te mogen werken.

Veelgestelde vragen 

Hoe werken de leden van het Europees Parlement, hoeveel verdienen ze en wat zijn hun kosten? Het antwoord op deze en andere veelgestelde vragen over de werkzaamheden en operationele kosten van het Parlement vindt u in deze FAQ-sectie.

Neem contact met ons op 

De persdienst van het Europees Parlement beschikt over een team van persattachés die tot taak hebben journalisten te assisteren en hen te voorzien van informatie over het werk en de besluiten in de commissies en de plenaire vergadering.