Știri 

Featured 

Video despre calitatea apei pentru scăldat din Europa.        

Înotați în ape europene sigure în vara aceasta 

Societate 
 

Europenii se pot bucura în siguranță de înot în această vară, deoarece 96% dintre locurile de scăldat respectă standardele minime de calitate stabilite de normele Uniunii Europene.

Foto: Ezra Comeau-Jeffrey on Unsplash.        

Societate 
 

Atenuarea schimbărilor climatice reprezintă o prioritate cheie în Parlament. Mai jos găsiți fișa noastră tematică ce conține detalii despre acest domeniu.

Distribuiți această pagină pe Twitter

Anul viitor vei putea vota în alegerile europene. Contăm pe tine: participă la campanie → https://t.co/RkSClya7Dx https://t.co/LBeh7vlEfv

Consultați și: 

Foto: Manu Sanchez on Unsplash.        

Securitate 
 

Combaterea terorismului reprezintă una dintre prioritățile UE. Descoperiți cifre cheie despre terorismul din Europa și ce măsuri a luat UE.

infografic        

Securitate 
 

Natura amenințării teroriste s-a schimbat în ultimii ani. Verificați infograficul nostru pentru detalii despre numărul atacurilor, deceselor și arestărilor din 2014 încoace.

©AP Images/European Union 2018 - EP        

Societate 
 

Date și statistici despre schimbările climatice în Europa: care este impactul regional, cine emite cel mai mult, care sunt obiectivele de reducere a emisiilor.

 ©AP Images/European Union-EP        

Societate 
 

Citiți despre măsurile pe care le ia UE pentru a-și respecta obiectivele de reducere a emisiilor de dioxid de carbon în diferite sectoare pentru combaterea schimbărilor climatice.

Mail notification 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate