Știri 

Featured 

Protecția consumatorilor: vânzări de bunuri și conținut digital        

Retrospectiva săptămânii plenare 

Afaceri UE 
 

Săptămâna aceasta, europarlamentarii au aprobat noi măsuri care impun adăugarea unor elemente de siguranță în toate vehiculele noi și standarde la nivelul UE pentru protecția informatorilor.

Distribuiți această pagină pe Twitter

În cursul ultimei sesiuni plenare, înainte de alegerile din luna mai, deputații europeni au aprobat noi măsuri care… https://t.co/iXFH5esbKe

Consultați și: 

 ©AP Images/European Union-EP        

Citiți despre măsurile pe care le ia UE pentru a-și respecta obiectivele de reducere a emisiilor de dioxid de carbon în diferite sectoare pentru combaterea schimbărilor climatice.

cover picture for road safety infographic        

Societate 
 

Siguranța rutieră în UE este destul de bună. Dar care sunt cele mai sigure țări? Aflați care sunt cifrele deceselor rutiere în UE pe țară, vârstă, gen și altele.

PassPassport Visa for a Schengen area ©AP images/European Union -EP        
Prioritate 

Prioritate 
Schengen și frontierele UE 

Securitate 
 

Aflați care este rolul Parlamentului European în consolidarea sistemului Schengen și îmbunătățirea securității frontierelor în Europa.

banner        
Prioritate 

Prioritate 
Imigrația: o provocare comună 

Societate 
 

Imigrația: ce face Parlamentul European pentru a rezolva criza migrației și pentru a veni în ajutor refugiaților și migranților care sosesc în Europa?

Protejarea democrației prin protejarea informatorilor        

Normele UE urmăresc să protejeze persoanele care raportează încălcările legislației UE și să ofere stimulente celor care observă abateri de la norme să acționeze în interesul public.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate