Știri 

Featured 

Video despre calitatea apei pentru scăldat din Europa.        

Societate 
 

Europenii se pot bucura în siguranță de înot în această vară, deoarece 96% dintre locurile de scăldat respectă standardele minime de calitate stabilite de normele Uniunii Europene.

Distribuiți această pagină pe Twitter

Asigură-te că știi care îți sunt drepturile în cazul în care călătoria ta cu ✈ 🚄 ⛵ întârzie sau se anulează ⤵ https://t.co/2k0m5ujud5

Consultați și: 

©UNHCR/Achilleas Zavallis        

Societate 
 

Migrația aduce provocări și oportunități pentru Europa. Aflați cum gestionează UE deplasările refugiaților și azilul.

Ce este Parlamentul European        

Societate 
 

Parlamentul European reprezintă 510 milioane de cetățeni europeni. Aflați din videoclip cum este organizat și mai multe detalii.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash        

Societate 
 

Aflați ce fac UE și Parlamentul European pentru protecția drepturilor femeilor și ameliorarea egalității de gen la locul de muncă, în politică, dar și în alte domenii.

Descoperiți finaliștii care concurează pentru premiul pentru film LUX 2019        

Afaceri UE 
 

Cele trei filme care au rămas în competiție pentru Premiul pentru Film LUX 2019 sunt: Cold Case Hammarskjöld, The Realm și God Exists, Her Name is Petrunya.

O Europă primitoare?.        

Societate 
 

Fluxurile migratoare înregistrate în UE în 2015 și 2016 s-au redus. Descoperiți ultimele cifre referitoare la migrație și azil cu infograficul nostru.

 Foto: Owen Beard de pe Unsplash        

UE contribuie la îmbunătățirea sănătății publice prin finanțare și reguli privind o gamă largă de subiecte, precum alimentația, bolile, aerul curat și multe altele.

Notificare e-mail 

Abonați-vă pentru a primi noutăți despre subiectele dvs. preferate