Chat cu Nigel Farage 

 
 

Distribuiți această pagină: 

Nigel Farage, liderul Grupului Europa Libertății și Democrației, va vorbi cu europenii pe Facebook miercuri, 8 februarie, de la 16.00 CET.  

„Se apropie sfârșitul“, spune adesea în ultima vreme. Nu este fan nici al monedei euro, nici al unei Europe federale. Nigel Farage, liderul Grupului Europa Libertății și Democrației, va vorbi cu europenii pe Facebook miercuri, 8 februarie, de la 16.00 CET.

Domnul Farage crede că democrația națională și aderarea la UE sunt incompatibile. Dorește ca popoarele Europei să aibă un cuvânt de spus și nu îi place cum abordează criza Uniunea Europeană.


În același timp, liderul Grupului Europa Libertății și Democrației susține că nu este anti-european. „Credem în democrația statelor naționale, dorim o Europă comercială, o cooperare europeană, o Europă responsabilă“, a spus dumnealui într-un discurs recent în Parlamentul European.


Nigel Farage, liderul Grupului Europa Libertății și Democrației, va vorbi cu europenii pe Facebook miercuri, 8 februarie. Chatul începe la 16.00 CET și durează 45 de minute.