Vizitați Bruxelles? Nu ratați Parlamentarium și Casa Istoriei Europene 

 
 

Distribuiți această pagină: 

Dacă aveți șansa de a vă afla la Bruxelles în această vară, vizitați centrul Parlamentarium și Casa Istoriei Europene recent deschisă.

Discover the Parlamentarium in Brussels 

Parlamentarium

În centrul nostru pentru vizitatori, Parlamentarium, puteți afla mai multe despre funcționarea Parlamentului European și vă puteți familiariza cu activitatea zilnică a deputaților europeni. Centrul oferă expoziții multimedia și interactive, precum și un joc de rol pentru studenți, care trebuie rezervat în avans. Expoziții temporare sunt, de asemenea, organizate în mod regulat. În plus, Parlamentarium oferă și un tur special pentru copii. Parlamentul are un centru de vizitatori similar în Berlin - Erlebnis Europa. La începutul lunii iulie s-a deschis un Parlamentarium și la Strasbourg.

Casa Istoriei Europene a fost deschisă la Bruxelles la începutul acestui an. 

Casa Istoriei Europene

La doar câțiva pași de Parlamentarium, Casa Istoriei Europene oferă o viziune unică asupra evenimentelor care au determinat istoria noastră comună. Expoziția permanentă prezintă convingerile și credințele care au definit secolul al XIX-lea înainte de a trece la declinul Europei în război și distrugere. Urmează căutarea unei vieți mai bune într-o Europă din ce în ce mai unită. De asemenea, are mai multe expoziții temporare.

Vizita la Parlamentarium este gratuită. 

Gratuit și în limba dvs.

Atât Parlamentarium cât și Casa Istoriei Europene sunt deschise șapte zile pe săptămână și intrarea este gratuită. Explicațiile sunt furnizate în toate cele 24 de limbi oficiale ale UE. O vizită la una dintre ele durează în mod normal aproximativ 90 de minute. Aflați mai multe informații practice făcând clic pe link-urile de mai jos.