Ce urmează: Premiul Saharov, controalele la frontieră, hărțuirea sexuală 

 
 

Distribuiți această pagină: 

În ședința plenară a Parlamentului din 23-26 octombrie va fi anunțat câștigătorul Premiului Saharov pentru drepturile omului și vor fi dezbătute libertatea presei și hărțuirea sexuală.

Joi, 26 octombrie, laureatul Premiului Saharov pentru libertatea de gândire din 2017 va fi anunțat în plen de către președintele Parlamentului European, Antonio Tajani.

 

De asemenea, pe ordinea de zi săptămâna viitoare se află lupta împotriva drogurilor moderne, noul sistem de intrare / ieșire Schengen pentru consolidarea controalelor de securitate la frontierele Europei, acordurile comerciale cu Australia și Noua Zeelandă și interzicerea erbicidelor pe bază de glifosat până în decembrie 2020.

 

Deputații europeni vor discuta, de asemenea, despre libertatea presei și protecția jurnaliștilor după asasinarea jurnalistei malteze Daphne Caruana Galizia, traficul de droguri și corupție.

 

Scandalul de hărțuire sexuală care a izbucnit în Hollywood și campania #MeToo pe rețelele sociale vor fi dezbătute de deputații europeni marți seara.

 

Urmăriți în direct sesiunea plenară!