Acces direct la meniul principal de navigare (Apăsaţi pe tasta "Enter")
Acces la conţinutul paginii (apăsaţi pe "Intră")
Acces direct la lista celorlalte site-uri (Apăsaţi pe tasta "Enter")

#ThisIsMy5: participaţi la concursul nostru de fotografie de pe Instagram

Altele Articol - Instituții12-01-2017 - 09:53
 
01_ThisIsMy5   Participaţi la concursul nostru fotografie

Parlamentarium, centrul de vizitatori al Parlamentului European, a sărbătorit recent împlinirea a cinci ani de când a fost deschis pentru public. Pentru a marca acest eveniment, am lansat un concurs special pe pagina de Instagram a Parlamentului, #ThisIsMy5. Oricine este binevenit să participe, iar câștigătorii vor primi o călătorie în inima Europei, la Bruxelles.


„Cele cinci”


Împărtăşiţi cu noi fotografiile #ThisIsMy5: fie cele cinci priorităţi ale dumneavoastră, fie cele mai importante cinci dorinţe, cinci lucruri frumoase, cinci prieteni, animale de companie, locuri preferate... De orice tip. Sunteţi liberi să alegeţi. Priviţi galeria noastră, pentru mai multă inspiraţie.


Pentru a intra în concurs, va trebui ca fotografiile dumneavoastră să fie postate pe Instagram, folosind hashtag-ul #ThisIsMy5. De asemenea, trebuie să adăugaţi şi tag-ul @europeanparliament în postare.


Termenul limită pentru înscrierea în concurs este 31 ianuarie.


În ce constă premiul


Cele mai reuşite fotografii vor fi expuse în Parlamentarium, iar cinci câştigători vor fi invitaţi la Bruxelles şi la centrul de vizitatori al Parlamentului European. Acesta a avut nu mai puţin de 1,5 milioane de vizitatori de la deschiderea sa, în 2011. Câştigătorii vor avea ocazia să realizeze un reportaj foto pentru noi în timpul evenimentului de la Bruxelles, „Museum Night Fever”, din 11 martie, şi să administreze contul de Instagram al Parlamentului timp de o zi.


Cine poate să participe?


Pentru a putea intra în competiţie, concurenţii trebuie să fie cetăţeni ai UE, să aibă vârsta de peste 18 ani, să deţină drepturi de autor pe fotografiile lor şi să fie disponibili pentru a călători la Bruxelles în perioada 10-11 martie.

REF. : 20170109STO57502