Sala de presă 

Sesiune 
DEVE 
 

Economic, migratory and social problems, coupled with protracted crises, require new responses and better cooperation between the African Union and the EU.

Sesiune 
 

MEPs call for an end to the arbitrary detention of journalists in Sudan, condemn the terrorist attacks in Somalia, and express their concern regarding the upcoming elections in Madagascar.

Sesiune 
 

“Sámi Blood”, o coproducție suedezo-norvegiano-daneză a câştigat cea de-a 11-a ediție a Premiului LUX pentru cinema, a anunțat marți la Strasbourg Preşedintele Antonio Tajani.

       
 

Acreditări media 

Jurnaliştii, fotografii şi echipele audiovizuale trebuie să obţină o acreditare pentru presă şi/sau o acreditare audiovizuală specială pentru a intra şi a lucra în clădirile Parlamentului.

Întrebări frecvente 

Cum își desfășoară activitatea deputații în Parlamentul European, ce salarii și ce cheltuieli au? Pentru răspunsuri la întrebările frecvente despre activitatea și costurile curente ale Parlamentului, consultați întrebările frecvente

Contactați-ne 

Serviciul de presă al Parlamentului European dispune de o echipă de atașați de presă al căror rol este să îi ajute pe jurnaliști și să le ofere informații cu privire la activitățile desfășurate în comisii și în sesiunea plenară și la deciziile luate în cadrul lor.