Acces direct la meniul principal de navigare (Apăsaţi pe tasta "Enter")
Acces la conţinutul paginii (apăsaţi pe "Intră")
Acces direct la lista celorlalte site-uri (Apăsaţi pe tasta "Enter")
Fotograful invitat.
Principal :

Fotograful invitat - Concurs de fotografie

Instituții / Cultură / Educație 10-09-2015 - 10:47 / Data actualizării: 30-11-2015 - 15:37
 
 

Pe locuri, fiți gata, clic! Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. În fiecare lună, până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: Participați la concursul nostru de fotografie!)

Din ianuarie până în septembrie, Parlamentul a organizat o nouă ediție a concursului „Fotograful invitat”. Inspirat de Anul european pentru dezvoltare 2015, concursul a prezentat în fiecare lună o temă diferită, de la educație la sănătate și imigrație. Câștigătoarele au fost invitate la sesiunea plenară de la Strasbourg în noiembrie și le-am cerut să ne spună câteva cuvinte despre vizita lor. (Mai mult: Fotograful invitat: expoziție foto)

Concursul nostru foto din 2015, inspirat de Anul european pentru dezvoltare, se apropie de sfârșit. În fiecare lună, până în septembrie, am anunțat teme diferite din domeniul dezvoltării. Am ales cele mai bune 10 fotografii. Juriul va alege un câștigător, al doilea câștigător fiind ales de dumneavoastră. Ambii vor fi invitați la Strasbourg în sesiunea plenară din noiembrie. (Mai mult: Concurs foto: alegeți fotografia favorită)

Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. Până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: Câștigătoarea lunii iunie: tema „Creștere verde și durabilă, locuri de muncă decente și afaceri”)

Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. În fiecare lună, până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: Câștigătorul lunii aprilie: concurs fotografic, tema „Sănătatea”)

Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. În fiecare lună, până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: Cele mai bune fotografii în februarie)

Începând din ianuarie până în septembrie am desfășurat competiția Fotograful invitat, inspirată din Anul european pentru dezvoltare 2015. Am primit sute de fotografii remarcabile din întreaga Europă, iar cele mai bune dintre acestea vor face parte dintr-o expoziție la Strasbourg, la Agora Bronisław Geremek a Parlamentului European, în noiembrie. (Mai mult: Fotograful invitat: câștigătorii din 2015)

Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. Până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: Fotografia câștigătoare în iulie-august: tema „Copii și tineri”)

Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. În fiecare lună, până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: Câștigătoarea lunii mai: concurs fotografic, tema „Pace și securitate”)

Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. În fiecare lună, până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: Cele mai bune fotografii în martie)

Pe locuri, fiți gata, clic! Anul acesta, vă invităm sa participați la concursul nostru de fotografie, inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015. În fiecare lună, până în septembrie, vom anunța o temă legată de dezvoltare. Trimiteți-ne fotografia dvs. și formularul de participare și ați putea fi invitat/ă la Strasbourg pentru a face un fotoreportaj. (Mai mult: „Unită” - cea mai bună fotografie a lunii ianuarie)

REF. : 20150304TST30903
 
 
Distribuie
 
 
Reportage of the jury prize winner Éva Szabó
 
The jury prize winner Éva Szabó  
 
01 ©Éva Szabó  
 
02 ©Éva Szabó  
 
03 ©Éva Szabó  
 
04 ©Éva Szabó  
 
05 ©Éva Szabó  
 
06 ©Éva Szabó  
 
07 ©Éva Szabó  
 
08 ©Éva Szabó  
 
09 ©Éva Szabó  
 
10 ©Éva Szabó  
 
 
Reportage of the public prize winner Rosabella De Angelis
 
The public winner, whose photo received the most likes on Facebook and Google+, is Rosabella De Angelis.  
 
01 ©Rosabella De Angelis  
 
02 ©Rosabella De Angelis  
 
03 ©Rosabella De Angelis  
 
04 ©Rosabella De Angelis  
 
05 ©Rosabella De Angelis  
 
06 ©Rosabella De Angelis  
 
07 ©Rosabella De Angelis  
 
08 ©Rosabella De Angelis  
 
09 ©Rosabella De Angelis  
 
10 ©Rosabella De Angelis  
 
11 ©Rosabella De Angelis  
 
12 ©Rosabella De Angelis  
 
 
Galerii foto pentru concurssul din 2015