Neposredni dostop do osnovnega menija (pritisnite Enter)
Dostop do vsebine strani (pritisnite "Vstopi")
Neposredni dostop do seznama drugih spletnih mest (pritisnite Enter)

Tiskovna služba: več informacij

24-09-2010 - 17:40
 

Dobrodošli v rubriki Tiskovna služba spletnih strani Evropskega parlamenta. Tukaj lahko najdete sporočila za javnost, namenjena nacionalnim, regionalnim in lokalnim medijem, ki so bila objavljena v zadnjih šestih mesecih. Vsa sporočila, ki so bila objavljena od septembra 1996 naprej, so na voljo v rubriki Tiskovni arhivi.


Agenda

Agenda je objavljena enkrat tedensko v angleškem in francoskem jeziku ter prinaša napoved dogodkov v Parlamentu za prihajajoči teden.


Sporočila za javnost

V naših sporočilih za javnost lahko izveste vse o pomembnih temah, ki jih obravnava Evropski parlament. So povzetek plenarnih zasedanj, sej parlamentarnih odborov in drugega dogajanja v Parlamentu. Na spletišču si lahko ogledate vsa najnovejša sporočila za javnost v kronološkem vrstnem redu, lahko pa jih razvrstite po plenarnem zasedanju ali po odboru. Iščete lahko tudi po našem arhivu.


Background

Občasna publikacija v angleškem in francoskem jeziku s podrobnimi informacijami o določeni temi..


Napovednik zasedanja (v rubriki "Plenarno zasedanje")

Pregled glavnih poudarkov vsakega plenarnega zasedanja, ki so zanimivi za medije, v vseh uradnih jezikih. Novinarjem daje glavne podrobnosti, ki jih potrebujejo za presojo o tem, katere zgodbe bi zanimale njihovo občinstvo, in da zgodbe predstavijo svojim urednikom. Objavljen je v tednu pred plenarnim zasedanjem v vseh uradnih jezikih EU. Spremlja ga datoteka z zvočnim zapisom (na voljo tudi kot poddaja) tiskovne konference tik pred zasedanjem.


Nacionalni prikaz

Članki o temah, ki so posebej zanimive za posamezne države. Podstrani v uradnih jezikih EU se zato razlikujejo med seboj, objave pa so občasne in vezane na aktualne teme.

REF. : 20080608FTX31033
Nazadnje spremenjeno: ( 04-03-2011 - 10:36)
 
 
   
Deli z ostalimi