På förstasidan 

Featured 

cover picture for article        

Så väljs EU-kommissionens ordförande  

EU-frågor 
 

Parlamentet spelar en nyckelroll vid tillsättningen av ny kommissionsordförande. Kolla in vår nyhetsgrafik om hur det går till.

Praktikanter på Europaparlamentet        

Vill du prova att arbeta vid en internationell institution som Europaparlamentet? Nu har du chans att söka våra praktikplatser och på så vis få erfarenhet av EU:s beslutsfattande arbete.

Grafik om migration        

Samhälle 
 

Den rekordstora migrationen som vi upplevde i EU 2015 och 2016 har minskat, men hur ser den ut idag? Få den senaste statistiken i vår nyhetsgrafik.

Young people are working in a coworking space. Photo by CoWomen on Unsplash        

Samhälle 
 

Ungdomsarbetslöshet fortsätter vara en prioriterad utmaning för Europa. Ta reda på vad EU gör för att hjälpa till att tackla det.

Dela denna sida på Twitter

Nedräkningen har börjat om du vill söka #praktik på Europaparlamentet! Senaste ansökningsdag är den 30 juni. Läs me… https://t.co/7TzMWWGOqn

Se även: 

Grafik        

EU-frågor 
 

Efter ökningen av valdeltagandet i 2019 års EU-val, är det nu dags att bestämma de politiska grupperna och besluta om nästa ordförande i EU-kommissionen.

Klimatförändringarna kommer att påverka alla. Bild som illustrerar hur klimatförändringarna påverkar isarna vid nord- och sydpolen så att havsnivåerna stiger när de smälter. Foto: Ezra Comeau-Jeffrey/Unsplash        

Samhälle 
 

Europaparlamentet prioriterar kampen mot klimatförändringarna. Här kan du läsa mer om de lösningar som EU och parlamentet arbetar på.

Vinnare i vår #myeumoment-videotävling på plats i Strasbourg        

EU-frågor 
 

Från den 23 till den 26 maj 2019 kommer EU:s medborgare att rösta om vem som ska representera dem i Europaparlamentet. Läs mer om hur du utnyttjar möjligheten att göra din röst hörd.

E-postnotis 

Anmäl dig och få uppdateringar om dina favoritämnen