På förstasidan 

Featured 

Dela denna sida på Twitter

Vilket beslut angår dig mest? 🤔 Vi sammanfattar en beslutsam vecka med att dela länk till både klipp och kortare s… https://t.co/vnLfMxJvgl

Se även: 

Video om uppdaterade regler        

Samtal till andra EU-länder kommer snart att bli billigare och telekomföretag kommer att dra fördel av tydligare regler för mer långsiktiga investeringar i nätverksinfrastruktur.

Bild från 
intervju med den italienske ledamoten Daniele Viotti om EU-budgeten för 2019: “Vi vill utmana ministerrådet på migrationsområdet”        

Förhandlingar mellan EU-institutionerna om budgeten 2019 har inletts. Parlamentets prioriteringar förklaras i intervjun med föredragande, den italienske socialdemokraten Daniele Viotti.

Vägtull vid en motorväg och där många fordon står i kö för att passera spärren. ©AP Images/European Union-EP        

Samhälle 
 

Nya regler om vägavgifter kommer att säkerställa mer rättvisa kostnader inom EU och minska koldioxidutsläppen från fordon.

Bild på 2018 års Sacharovprisvinnare Oleg Sentsovs ansikte och där han syns bakom ett galler.  ©Sergei Venyavsky/Getty Images        

EU-frågor 
 

Den ukrainske filmregissören Oleg Sentsov är årets vinnare av Sacharovpriset för tankefrihet. Prisceremonin kommer att hållas i Strasbourg den 12 december.

Mail notification 

Anmäl dig och få uppdateringar om dina favoritämnen