skip to content
 

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos os kan du få hjælp og vejledning til at finde rundt i den Europæiske Union, dens institutioner, lovtekster, politikker og procedurer. Din henvendelse kan dreje sig om alt vedrørende EU; om forhold der har betydning for dig som borger; om hjælp til at følge beslutningsprocesserne i EU eller om enkle faktuelle forhold. Vi står klar til at hjælpe med både stort og småt.

Hvem svarer?

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets kontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset. Europa-Kommissionen svarer på alle henvendelser vedrørende arbejdet i Europa-Kommissionen og de enkelte kommissærer. Har du spørgsmål angående Europa-Parlamentets politiske arbejde og dets medlemmer, kan du kontakte Europa-Parlamentet i Danmark.

Vi har også et solidt netværk af samarbejdspartnere og fagspecialister, som vi kan hente hjælp fra.

Hvor og hvornår?

EU InfoPoint er pt lukket, men forventes at genåbne primo 2018. Det er stadig muligt at kontakte os med spørgsmål ved at ringe på tlf. 33 41 40 40 eller ved at sende en e-mail til eu-dk@ec.europa.eu for henvendelser rettet til Europa-Kommissionen eller epkobenhavn@ep.europa.eu for henvendelser rettet til Europa-Parlamentet.  

Adgang til EU-materiale

På EU's centrale publikationsside, EU Book Shop, kan du finde forskellige publikationer, der kan bestilles eller downloades.