Audio podcasts

 
Пленарни подкастове от Службата на ЕП за парламентарни изследвания
 

Слушайте избрани информационни материали по ключовите въпроси за всяка месечна пленарна сесия на ЕП. Подкастовете са писани за членовете на ЕП и техните екипи от политически анализатори с експертен опит и резюмират същината на предстоящите дейности в няколкоминутен аудиоматериал.

 
Подкастове на Генералната дирекция за парламентарни изследвания относно политиките на ЕС
 

Тук може да чуете подбрани подкастове на Генералната дирекция за парламентарни изследвания относно политиките на ЕС. Задълбочен анализ на различни актуални въпроси, свързани с политиките на ЕС, основаващ се на обективни , авторитетни и независими проучвания.

 
Подкастове на Службата на ЕП за парламентарни изследвания за науката и технологиите
 

Слушайте избрани подкастове, които представят най-новите научни и технологични постижения и анализират тяхното отражение върху живота ни и политическите им последици.

 
 
 
Подкастове от Европейския парламент: първоначални указания

Абонирането за подкастове Ви дава възможност да получавате автоматично най-новата емисия от програмата, за която се запишете, веднага щом тя стане достъпна. За тази цел трябва да се „абонирате“ за подкаста, както бихте се абонирали за списание. Абонирането е безплатно и когато пожелаете, можете да го прекратите. За момента Европейският парламент разпространява само подкастове във формат на аудиофайлове.

За начало ще имате нужда от софтуерен продукт за четене на подкастове или потребителска сметка на базиран в интернет четец на RSS емисии. Повечето от тези приложения са достъпни безплатно.

Просто копирайте и залепете RSS адреса на подкаста в предпочитания от Вас софтуерен продукт за четене на подкастове или четец онлайн и задайте опцията за абониране. По този начин Вашето приложение за четене на подкастове ще знае къде да намира новите емисии на избрания от Вас подкаст.