Podcast hanganyagok

 
Az Európai Parlament Kutatószolgálata – Podcastok a plenáris ülésre
 

Az EP havi plenáris üléseinek kiemelt témáival foglalkozó „briefing" hanganyagok meghallgatása. A szakértő politikai elemzők által az európai parlamenti képviselőknek és alkalmazottaiknak írt podcastok néhány perces hanganyagokban foglalják össze a soron következő témák lényegét.

 
 
 
Az Európai Parlament podcastja: feliratkozás

A podcastra való feliratkozás révén automatikusan megkapja a kiválasztott program legfrissebb részét, amint rendelkezésre áll. Az ingyenes podcast szolgáltatásra, csakúgy, mint egy hírújságra, fel kell iratkozni. A szolgáltatás bármikor lemondható. Az Európai Parlament jelenleg csak hangfelvételeket kínál podcast formájában.

Szüksége lesz egy podcast szoftverre, vagy fel kell iratkoznia egy web-alapú hírfolyamolvasóra (feed-olvasó). Az ilyen eszközök többsége térítésmentesen igénybe vehető.

Másolja ki és illessze be a podcast RSS-címét az Ön által kiválasztott podcast szoftverbe vagy web-alapú hírfolyamolvasóba, és válassza ki a „feliratkozás” menüpontot. Ily módon az eszköz tudni fogja, hogy hol keresse az Ön által kiválasztott podcast legfrissebb részét.