Podcast hanganyagok

 
Weekly briefing (OR)
 

Ez a "briefing" az EP következő heti tevékenységeinek legfontosabb elemeit, például a bizottsági üléseket, nyilvános meghallgatásokat, látogatásokat stb. mutatja be. A napirendet az EP szóvivői ismertetik, majd pedig kérdéseket lehet feltenni.

 
Pre-session briefing (OR)
 

Ez a "briefing" a Strasbourgban tartott plenáris ülés programjának legfontosabb elemeit tartalmazza. A képviselőcsoportok vezetői ezután áttekintik a program prioritásait, majd a "briefing" végén kérdéseket lehet feltenni.

 
Kérdések órája a Bizottság elnökével (OR)
 

A Bizottság elnökének egy órán keresztül lehet kérdéseket feltenni. A kérdések órája két részből áll: az első 30 percben az elnök a képviselőcsoportok vezetőinek bármilyen témájú kérdéseire válaszol. Ezt követően az Európai Parlament többi képviselője tehet fel kérdést egy előre meghatározott aktuális témakörben.

 
 
 
Az Európai Parlament podcastja: feliratkozás

A podcastra való feliratkozás révén automatikusan megkapja a kiválasztott program legfrissebb részét, amint rendelkezésre áll. Az ingyenes podcast szolgáltatásra, csakúgy, mint egy hírújságra, fel kell iratkozni. A szolgáltatás bármikor lemondható. Az Európai Parlament jelenleg csak hangfelvételeket kínál podcast formájában.

Szüksége lesz egy podcast szoftverre, vagy fel kell iratkoznia egy web-alapú hírfolyamolvasóra (feed-olvasó). Az ilyen eszközök többsége térítésmentesen igénybe vehető.

Másolja ki és illessze be a podcast RSS-címét az Ön által kiválasztott podcast szoftverbe vagy web-alapú hírfolyamolvasóba, és válassza ki a „feliratkozás” menüpontot. Ily módon az eszköz tudni fogja, hogy hol keresse az Ön által kiválasztott podcast legfrissebb részét.