Podcast hanganyagok

 
Az Európai Parlament Kutatószolgálatának (EPRS) szakpolitikai podcastjai
 

Itt meghallgathatja az EPRS válogatott szakpolitikai podcastjait. Különböző aktuális uniós szakpolitikai területek objektív, mérvadó és független kutatásokon alapuló részletesebb áttekintése.

 
Az Európai Parlament Kutatószolgálata – Tudomány és technológia podcastok
 

Hallgassa meg a legújabb tudományos és technológiai fejlesztésekről szóló podcastokat, melyek megvizsgálják, milyen hatással lesznek e fejlesztések életünkre, illetve körüljárják a lehetséges politikai vonatkozásokat.

 
Az EPRS podcastjai: Mit tesz Önért Európa?
 

Szeretné tudni, hogy az Európai Unió hogyan befolyásolja mindennapi életét? 60 MÁSODPERCES podcastjainkból megtudhatja, mit tesz Önért Európa.

 
Az Európai Parlament Kutatószolgálata – Podcastok a plenáris ülésre
 

Az EP havi plenáris üléseinek kiemelt témáival foglalkozó „briefing" hanganyagok meghallgatása. A szakértő politikai elemzők által az európai parlamenti képviselőknek és alkalmazottaiknak írt podcastok néhány perces hanganyagokban foglalják össze a soron következő témák lényegét.

 
 
 
Az Európai Parlament podcastja: feliratkozás

A podcastra való feliratkozás révén automatikusan megkapja a kiválasztott program legfrissebb részét, amint rendelkezésre áll. Az ingyenes podcast szolgáltatásra, csakúgy, mint egy hírújságra, fel kell iratkozni. A szolgáltatás bármikor lemondható. Az Európai Parlament jelenleg csak hangfelvételeket kínál podcast formájában.

Szüksége lesz egy podcast szoftverre, vagy fel kell iratkoznia egy web-alapú hírfolyamolvasóra (feed-olvasó). Az ilyen eszközök többsége térítésmentesen igénybe vehető.

Másolja ki és illessze be a podcast RSS-címét az Ön által kiválasztott podcast szoftverbe vagy web-alapú hírfolyamolvasóba, és válassza ki a „feliratkozás” menüpontot. Ily módon az eszköz tudni fogja, hogy hol keresse az Ön által kiválasztott podcast legfrissebb részét.