Podcasts awdjo

 
EPRS-podcasts over het EU-beleid
 

Luister hier naar een selectie van EPRS-podcasts over het EU-beleid. Een indringende kijk op actuele thema's in het EU-beleid, gebaseerd op objectief, gezaghebbend en onafhankelijk onderzoek.

 
Podcasts van EPRS over wetenschap en technologie
 

Beluister allerlei podcasts over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en technologie: hoe zullen zij ons leven beïnvloeden en wat betekent dit voor het beleid?

 
Podcasts EPRS: Wat Europa voor jou doet
 

Wil je weten hoe de Europese Unie jouw dagelijks leven beïnvloedt? Ontdek wat Europa voor jou doet via onze 60 SECONDEN durende podcasts.

 
Podcasts tal-Plenarja tal-EPRS
 

Isma' selezzjoni ta' materjal ta' tgħarrif rigward il-kwistjonijiet ewlenin li se jiġu diskussi fil-Plenarja tal-PE ta' kull xahar. Miktubin għall-Membri u l-persunal tagħhom minn analisti esperti tal-politika, dawn il-podcasts jippreżentaw l-elementi essenzjali tal-attività ġejjiena f'silta awdjo ta' ftit minuti.

 
 
 
Podcasts op Europarl: hoe en wat?

Met de podcasts op Europarl ontvangt u automatisch de laatste editie van elk door u gekozen programma, zodra die beschikbaar is. Om deze gratis podcasts te ontvangen moet u zich abonneren, net als op een tijdschrift. U kunt podcasts ook op elk moment weer afzeggen. Momenteel heeft het Europees Parlement alleen nog maar audiopodcasts.

Vervolgens heeft u een feed reader nodig of een account bij een web-based feed reader. De meeste van deze feed readers zijn gratis.

Kopieer het RSS-adres van de podcast in de door u gekozen feed reader en abonneer u op de feed. Uw feed reader zorgt er dan voor dat u steeds de laatste editie van de gewenste podcast ontvangt.