Avdio pododdaje

 
Poddaje EPRS s plenarnega zasedanja
 

Prisluhnite izbiri informacijskega gradiva o osrednjih vprašanjih na mesečnem plenarnem zasedanju EP. Poddaje pripravijo izkušeni politični analitiki za poslance in njihovo osebje, z njimi pa v nekaj minut strnejo bistvo tem, ki se bodo obravnavale.

 
Poddaje EPRS o politiki EU
 

Tukaj lahko poslušate izbor poddaj EPRS o politiki. Poglobljen vpogled v različna področja politike EU na osnovi objektivnih, verodostojnih in neodvisnih raziskav.

 
 
 
Poddaje v Evropskem parlamentu: kako začeti

Poddaje vam omogočajo avtomatični sprejem najnovejših epizod programa, na katerega ste se naročili, takoj ko bodo te na voljo. Da bi lahko prejemali te poddaje, se morate na njih naročiti, tako kot bi se recimo na revijo. Ta naročnina je brezplačna in jo lahko kadarkoli odpoveste. Zaenkrat Evropski parlament objavlja le zvočne poddaje.

Najprej boste potrebovali programsko opremo za predvajanje poddaj ali pa račun pri katerem od ponudnikov spletnih predvajalnikov poddaj. Večina teh orodij je na voljo brezplačno.

Skopirajte naslov RSS poddaje v vašo programsko opremo ali spletni bralnik in se nanj naročite. Tako bo vaša oprema ali bralnik vedel, kje bodo objavljene nove epizode vaše izbrane poddaje.