skip to content

Piškotki na spletni strani EU

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite.

Nadaljuj
 
 
 

Evropske volitve 2019

Tokrat ni dovolj samo upanje v boljšo prihodnost. Tokrat moramo zanjo vsi prevzeti odgovornost. Narediti moramo več, kot le iti na volitve - prepričati moramo tudi druge, da se jih udeležijo. Če vsi volimo, vsi zmagamo. Pridružite se nam!

Tokratgremvolit

Aktualno

Naslednji v seriji dogodkov EU ni hec bo v sredo, 24. aprila 2019 v Mestni knjižnici Kranj. 
Četrta v nizu šestih zabavnih evropskih debat s stand up komiki Skečoholiki EU ni hec z Gašperjem Bergantom in Alešem Novakom, bo potekala v petek, 12. aprila 2019, ob 19. uri v Narodnem domu Celje.
Nova projekcija sedežev
Parlament je objavil tretjo projekcijo sedežev sestave naslednjega Evropskega parlamenta, ki temelji na preseku nacionalnih javnomnenjskih raziskav.
Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji vas vabi na tretjega v nizu šestih zabavnih evropskih večerov s stand up komiki Skečoholiki EU ni hec s Sašem Staretom in Alešem Novakom, ki bo v sredo, 3. aprila 2019, ob 19. uri v Gledališču Koper. 
Evropska unija je objavila javni razpis za prevajanje v 19 uradnih jezikov, med katerimi je tudi slovenščina. 
Po uspešnem prvencu v Šmarju pri Jelšah Skečoholiki nadaljujejo s turnejo "EU ni hec" v Murski Soboti. Nastopili bodo v Gledališču Park, 18. 3. 2019 ob 19. uri. 
Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji vas vabi na prvi stand up večer s komiki Skečoholiki in prijatelji,  ki bo potekal danes, 6. marca 2019, ob 19. uri v Kulturnem domu Knjižnice Šmarje pri Jelšah.
©European Union
Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji v sodelovanju z Deloitte Slovenija organizira dogodek z naslovom »Zmaga lahko samo ambiciozna Evropa«. Vabljeni, da se nam pridružite 13. marca 2019 v Hiši EU ob 16.30 uri.
Parlament je danes objavil prvo projekcijo sedežev sestave naslednjega Evropskega parlamenta, ki temelji na preseku nacionalnih javnomnenjskih raziskav.
Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji in Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji vas vljudno vabita na briefing za novinarje "100 dni pred volitvami v Evropski parlament", ki bo v petek, 15. februarja 2019, ob 10. uri v Hiši EU na Dunajski 20 v Ljubljani.
Več