skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

 
Comissió Parlamentària.
Aquesta és setmana de comissions parlamentàries i reunions de grups polítics a Brussel·les. Els eurodiputats tractaran el problema de les migracions al Mediterrani, el bloqueig de continguts terroristes a la xarxa o l'Estat de dret a Hongria, entre d'altres. Imatges per webstream i EbS.
La Representació de la Comissió Europea i l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona han convocat avui la 12a edició del Concurs d'articles sobre la Unió Europea, un certamen que té l'objectiu de reforçar l'interès i el coneixement dels joves sobre el procés de construcció europea i les polítiques i institucions de la UE, alhora que vol promoure la reflexió just abans de la celebració de les eleccions al Parlament Europeu que tindran lloc el 26 de maig.
El Parlament Europeu ha criticat avui que els Estats membres hagin frenat el pla de la Comissió per ampliar la llista de països que no cooperen contra el rentat de diners.
Totes les notes de premsa
 

Properes activitats

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen el dilluns 25 de març un esmorzar de premsa per informar sobre les eleccions europees del 26 de maig i tractar els elements clau de la campanya i nit electorals. La trobada tindrà lloc a la seu de Tarragona del Col·legi de Periodistes (Carrer Emperador August, 5) a les 9h30.
L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Centre d'Informació Europe Direct Tarragona organitzen el dilluns 25 de març, de 12h00 a 13h30, un col·loqui sobre què passaria si desaparegués la Unió Europea, posterior a la projecció de “La gran invención”, de Fernando Trías de Bes.
L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen el dimecres 27 de març un esmorzar de premsa per informar sobre les eleccions europees del 26 de maig i tractar els elements clau de la campanya i nit electorals. La trobada tindrà lloc a la seu de Lleida del Col·legi de Periodistes (Rambla de Ferran, 21) a les 9h30.
L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Centre d'Informació Europe Direct Lleida organitzen el dimecres 27 de març, de 18h30 a 20h00, un col·loqui sobre què passaria si desaparegués la Unió Europea, posterior a la projecció de “La gran invención”, de Fernando Trías de Bes.
L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen el dijous 28 de març un esmorzar de premsa per informar sobre les eleccions europees del 26 de maig i tractar els elements clau de la campanya i nit electorals. La trobada tindrà lloc a la seu de Girona del Col·legi de Periodistes (Carrer Nou del Teatre, 1) a les 9h30.
L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Centre d'Informació Europe Direct Girona organitzen el dijous 28 de març, de 12h00 a 13h30, un col·loqui sobre què passaria si desaparegués la Unió Europea, posterior a la projecció de “La gran invención”, de Fernando Trías de Bes.
L’oficina parlamentària de l’eurodiputat Jordi Solé (Verds/ALE), membre de la comissió d’Afers Estrangers, organitza el divendres 29 de març d’11h00 a 13h00 la presentació-debat “The EU’s partnership with the Southern Mediterranean: Challenges to cohesion and democracy” a l'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona.
Subscriu-te a les nostres comunicacions
 

Eleccions europees 2019

El Parlament Europeu va posar en marxa l’1 de juny la campanya “Aquesta vegada voto”, especialment enfocada a apoderar els joves en la creació d’espais de debat de cara a les eleccions europees del 2019.