skip to content
 
 
Europahuset i snö
Europahuset i snö
 
 .

Sök praktik på Europaparlamentet!

Collage av tidigare praktikanter
Collage av tidigare praktikanter
 .
 

Den 15 mars öppnar ansökningsperioden för praktik på Europaparlamentet i höst. Välkommen med din ansökan!

Europaparlamentet erbjuder olika möjligheter till praktik vid parlamentets generalsekretariat som fortbildning och för att ge intresserade möjlighet att lära sig mer om Europaparlamentet och dess verksamhet.

Information om praktik på Europaparlamentet
 
 .

Pressmeddelanden

Europeiska Karlsprisets logga
Evemanget "European Deaf Youth Capital 2017" som anordnades i Stockholm i oktober 2017, har i år vunnit Europeiska Karlspriset i Sverige, ett pris som uppmuntrar till europeisk medvetenhet bland ungdomar och till deltagande i europeiska integrationsprojekt.
Louise Weiss-byggnaden i Strasbourg
Hur ska EU:s medlemsländer fullgöra sina åtagande inom ramen för Parisavtalet? I april väntas Europaparlamentet rösta om flera lagförslag på det miljö- och klimatpolitiska området. Du som är journalist kan söka ett resestipendium för att följa debatterna och omröstningarna på plats i Strasbourg 16-19 april.
Louise Weiss-byggnaden i Strasbourg
Nu öppnar ansökning för journalister att åka på pressresa till Europaparlamentet i Strasbourg den 11-14 juni.

Aktiviteter

Gunnar Hökmark (M) och Linnéa Engström (MP)
Sverige och EU kraftsamlar för att bekämpa desinformation och ryska troll. Hur ser hotbilden ut inför riksdagsvalet och valet till Europaparlamentet 2019? Välkommen på panelsamtal den 25 maj i Stockholm.
Christofer Fjellner (M)
Vad innebär de nya EU-reglerna om avfall och byggnaders energiprestanda för branschaktörer och konsumenter? Välkommen att diskutera frågorna i Europahuset i Stockholm den 13 april med Europaparla­ment­ariker Christofer Fjellner (M) m.fl.
Anna Maria Corazza Bildt (M), Linnéa Engström (MP) och Malin Björk (V)
Vem kommer till tals i nyhetsmedier? Och hur påverkar det vår världsbild? Välkommen på ett panelsamtal om kvinnors synlighet i svenska och europeiska medier och kvinnors ställning i mediebranschen, den 8 mars i Europahuset i Stockholm.
Covenant of Mayors ceremony 2015
Register for the 2018 EU Covenant of Mayors Ceremony and Investment Forum. Since 2008, over 9,200 European local authorities have been taking action to reach their Covenant of Mayors targets and contribute to the EU climate and energy objectives.
Alla pressmeddelanden
Alla aktiviteter