skip to content
 
 
 
 .

Den här gången röstar jag!

 .
Vykort den här gången röstar jag
Vykort den här gången röstar jag

EU-valet den 26 maj 2019 är viktigare än någonsin - det hålls i ett helt annat sammanhang än tidigare val - och vi hoppas att du vill gå med i kampanjen för ett ökat valdeltagande!

"Den här gången röstar jag" är Europaparlamentets institutionella, opartiska kommunikationskampanj som är oberoende av politiska partier eller ideologier. Kampanjens mål är att främja det demokratiska engagemanget i EU-valet 2019.

För att göra det enkelt att engagera sig, och dela engagemanget med så många som möjligt, har vi lanserat en hemsida med samma namn som kampanjen: http://bit.ly/denhargangenrostarjag     

 
 .

Pressmeddelanden

Omröstning i Europaparlamentet
Du som är yrkesverksam journalist kan söka stipendium för att delta i ett presseminarium i Bryssel den 5-6 mars om kvinnors makt i politiken.
Europaparlamentets plenisal i Bryssel.
Den 26 maj går Europa till val. Vad har ledamöterna uppnått och vad ligger på de nya ledamöternas bord efter valet? Du som är journalist kan söka ett resestipendium till Bryssel den 18-20 mars. 
Presseminarium i Bryssel.
Den digitala inre marknaden är ett av de mest lovande och utmanande områdena för framsteg inom EU. Vad har EU uppnått hittills och vilka är de största utmaningarna för att få bort hinder på nätet och samtidigt skydda den personliga integriteten?

Aktiviteter

Soluppgång
Frågan om EU bör slopa de årliga tidsomställningarna har väckt stort intresse. Ska vi ha en permanent tid eller fortsätta att ställa om klockan två gånger om året? Vad är nyttan och vilka nackdelar finns? Välkommen på ett panelsamtal i Europahuset i Stockholm den 4 februari.
Alla pressmeddelanden
Alla aktiviteter