Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

200 leerlingen en 50 leraren in Den Haag voor een Junior Dag!

Op 6 oktober 2017 kwamen 200 leerlingen en 50 leraren van 31 scholen naar Den Haag voor de Junior Dag van de European Parliament Ambassador School programma

 .

Het Informatiebureau van het Europees Parlement organiseerde samen met Prodemos op 6 oktober een speciale Junior Ambassador dag voor 200 leerlingen en 50 docenten die meedoen aan het European Ambassador School programma.

Ze gingen actief meedenken over de Europese Unie en hun rol daarin. Zo namen ze deel aan rollenspellen bij ProDemos en werden hun kritische vragen beantwoord, in de ochtend, door programmamaker Lars Gierveld en, in de middag, door Europarlementariër Gerben-Jan Gerbrandy.

 

Zou jij ook mee willen doen aan de European Parliament Ambassador School programma? Hier vind je meer info: http://bit.ly/2kzx19Q  #EPAmbassadorSchool