Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

22 september 2019 Dé Internationale Dag

Op zondag 22 september openen in Den Haag weer vele internationale organisaties en instellingen hun deuren voor het publiek voor een kijkje achter de schermen.

Welkom bij Het Huis van Europa, de thuisbasis van de vertegenwoordiging van de Europese Commissie en het Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland. Tijdens de Internationale Open Dag in Den Haag, enkele dagen voor de Europese Dag van de Talen, zullen we ons richten op talen en hoe deze de geschiedenis van Europa hebben gevormd.

 

Tijdens uw bezoek bieden we interactieve presentaties over de Europese verkiezingen van 2019. We zullen u vertellen over talen in Europa: meer dan 200 Europese talen, 24 officiële EU-talen, ongeveer 60 regionale / minderheidstalen en nog veel meer gesproken door mensen uit andere delen van de wereld. We zullen ook uitleggen over het werk dat we lokaal doen en over de Europese Unie in het algemeen.

Presentatie 1 – Engels 12:00 – 12:45
Presentatie 2 – Nederlands 14:00 – 14:45

 

Toegangsbeleid

U dient een geldig identiteitsbewijs of paspoort bij zich te hebben wanneer u het Huis van Europa bezoekt.

Het Huis van Europa is op 22 september open van 11:30 tot 15:30.

Adres

Huis van Europa
Korte Vijverberg 5/6
2513 AB Den Haag
www.huisvaneuropa.eu

 

GRAAG AANMELDEN VIA DEZE LINK