Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Europese verkiezingen in mei 2019

Het aftellen is begonnen... 23-26 mei 2019 zijn de Europese verkiezingen en op 23 mei kun je in Nederland stemmen. Stem jij ook? #EP2019 #ikstemdezekeer #EUverkiezingen2019

 .

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Van 23-26 mei 2019 zijn er weer Europese verkiezingen. In Nederland stemmen we op 23 mei. We moeten allemaal de verantwoordelijkheid nemen voor een betere toekomst. Daarom vragen we je niet alleen om te stemmen maar ook om anderen te overtuigen om te stemmen.

Om op de hoogte te blijven van gebeurtenissen en evenementen rondom de Europese verkiezingen kun je je inschrijven op de Europese verkiezingswebsite: www.ikstemdezekeer.eu

Via het Download Centre van het Europees Parlement kun je allerlei documenten downloaden rondom de Europese verkiezingen, bekijk ze hier.

Antonio Tajani, voorzitter van het Europees Parlement, over de verkiezingen: http://bit.ly/2sh9tbg

Uiteraard kun je ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat (EPinNL). Discusseer mee over de Europese verkiezingen met #EP2019 en #ikstemdezekeer.