Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Festival voor de Europese verkiezingen op 29 november in Utrecht

Over een half jaar zijn de Europese verkiezingen. De vorige keer zijn maar weinig jongeren gaan stemmen. Gelukkig staan een heleboel organisaties te trappelen om jongeren naar de stembus te krijgen. Voor een bepaalde partij, hun ideaal of gewoon omdat ze willen dat de stem van jongeren gehoord wordt.

Daarom een avond met De Kiesmannen vol theater, debat, Duitse karaoke en muziek. Met tips hoe je een project aanpakt, wat werkt en een prijs voor het beste idee. Praat mee, ontmoet andere enthousiaste jongeren, wissel ideeën uit en test je karaoke skills.
 
Tijdens dit jongerenevenement mag jij vertellen waar Europa echt over moet gaan. En dat niet alleen: als jij het op een aantrekkelijke manier weet te vertellen en met het beste idee komt om first time voters en andere jongeren naar de stembus te trekken, maak je kans op een prijs om jouw plan te realiseren.
 
Wil jij aanwezig zijn bij deze spetterende avond? Regel dan hier je gratis ticket: https://bit.ly/2NZoRB7
Wil je een pitch houden? Schrijf je dan hier in: https://bit.ly/2RhgbrM
 
Hier vind je het programma van de avond: https://bit.ly/2O7UTLq