Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Foto expositie over Georgië

In het Huis van Europa kunt u op dit moment een kleine foto tentoonstelling bewonderen van fotograaf Thomas Vahé (34): Georgië door Nederlandse ogen gezien.

Tbilisi from Mtatsminda
Tbilisi from Mtatsminda
 .

Thomas Vahé is geboren en getogen in Nederland maar verloor na vele reizen in Europa zijn hart en ziel aan Georgië. Al acht jaar lang reist hij jaarlijks meerdere keren op en neer.  
Sprak hij de taal nauwelijks, inmiddels begint hij die al aardig onder de knie te krijgen.
Thomas leidt graag Nederlanders in Georgië rond om hen de schoonheid van het landschap te laten zien en om de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de bevolking te laten ervaren.
De tentoongestelde foto's brengen de schoonheid van het land fraai in beeld.

De Ambassadeur van Georgië, Z.W. Konstantine Surgaladze, heeft hem de gelegenheid gegeven om namens de Georgische Ambassade te exposeren in het Huis van Europa.

De tentoonstelling is tot en met eind mei 2017 nog te bekijken.

Let op:
Het Huis van Europa is voor bezoekers geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. U heeft een identiteitskaart nodig voor de entree.
Bij bezoeken met meer dan vijf personen tegelijk, wordt het op prijs gesteld dat de groep tevoren telefonisch aangekondigd wordt op nummer 070 313 54 00.