Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Meet the experts op 7 november!

Ben jij benieuwd naar de uitdagingen voor experts die zich dagelijks bezighouden met Europese onderwerpen, zoals veiligheid, klimaat en de Brexit? Heb je een vraag die je altijd al aan iemand van bijvoorbeeld Eurojust, het Joint Research Centre of het Europees Migratienetwerk wilde stellen?

Ga op 7 november in gesprek met experts die jou bijpraten over hun dagelijkse werk én jouw vragen en die van je tafelgenoten beantwoorden. De experts en hun onderwerpen zijn:

- Brexit en Nederland: Gemma Buters, Senior Communicatieadviseur, Ministerie van Buitenlandse Zaken
- De Europese dimensie van milieu: Michiel Nanninga, Projectleider Energie, Natuur & Milieu
- EU handelsrelaties: Jan Gerrit Westerhof, Policy Officer International Trade, Europese Commissie
- Justitiële samenwerking in Europa: Cecilia Thorfinn, Head of Corporate Communications Unit, Eurojust
- Migratie en de EU: Tycho Walaardt, Coördinator/senior wetenschappelijk medewerker, Immigratie- en Naturalisatiedienst
- Onderzoek en innovatie in Europa: Darren McGarry, Team Leader Communication and Visualisation & Aliki Georgakaki, Scientific Officer, Joint Research Centre


Schrijf je in door een e-mail te sturen naar comm-rep-nl-eps@ec.europa.eu en aan te geven met welke drie experts jij graag zou willen spreken. We zullen zoveel mogelijk rekening proberen te houden met je drie voorkeuren bij het indelen van de tafelsessies. Elke sessie duurt 20 minuten.

De expertmiddag vindt plaats op 7 november van 16:00u tot 18:30u, bij ZZIIN (in de stationshal van Den Haag Centraal Station). Het programma is als volgt:
v.a. 15:45u - Inloop
- 16:00u - Welkom
- 16:05u - Eerste sessie
- 16:30u - Tweede sessie
- 17:00u - Derde sessie
- 17:30u - Borrel (tot 18:30u)

In verband met een beperkt aantal plaatsen horen wij het graag wanneer het je niet meer lukt om te komen, dan kunnen we iemand anders verblijden met een plek.

De expertmiddag wordt georganiseerd door het Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland en de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland.