Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

De Grote Europa PubQuiz

Op woensdag 16 mei organiseert het Europees Parlement Informatiebureau in Nederland een Pubquiz over de EU in Café Amstelstroom. Er zijn vele EU gadgets te winnen en de hoofdprijs is een reis naar Brussel.

Ben jij een Europese Einstein? Kom dan op woensdagavond 16 mei naar Café Amstelstroom  in Amsterdam. Dit wordt het strijdtoneel waar de gezelligste en slimste teams van Amsterdam het tegen elkaar opnemen in dé pubquiz van het jaar: "De Grote Europa Pubquiz"

Na zeer succesvolle edities van deze quiz in Utrecht, Leiden en Rotterdam, is het nu jouw kans om samen met je vrienden je eer te verdedigen. Beantwoord al bluffend, mazzelend, gokkend of misschien zelfs wetend vragen over Europese kunst en cultuur, politiek, geografie en geschiedenis en win een geheel verzorgde trip naar Brussel! Voor de runners-up zijn er vele exclusieve EU-gadgets te veroveren.

De pubquiz wordt georganiseerd door het Europees Parlement Informatiebureau in Den Haag. Er worden vele studieverenigingen uitgenodigd, maar ook samengestelde vriendenteams zijn van harte welkom. Er is slechts ruimte voor 16 teams van 5 personen, dus schrijf je team snel in (liefst vóór 11 mei).

Waar
Café Amstelstroom  
Weesperzijde 40
Amsterdam

Wanneer
Woensdag 16 mei
Registratie om 19.30 uur
Aanvang om 20.00 uur

Hoe
Durf je de uitdaging aan? Meld je dan snel (vóór 11 mei) aan als team van maximaal 5 personen (minder mag ook) door een e-mail te sturen naar: epdenhaag@europarl.europa.eu

 .
 .
 .