Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Het Huis van Europa

Het Huis van Europa staat in het centrum van Den Haag, aan de Hofvijver vlakbij het Binnenhof en tegenover het Torentje van de minister-president. Van het ontstaan van de Europese Unie tot het Europese besluitvormingsproces of werken bij de EU... alles kom je hier te weten.

Het Huis van Europa is een informatiepunt waar jij als burger gewoon binnen kan lopen en op een interactieve manier kan kijken wat de Europese Unie voor jou kan betekenen. Dit is de plek waar je kennis op kan doen over Europa. Tevens kan je op deze ontmoetingsplek langskomen en folders meenemen over alle mogelijke onderwerpen die met de Europese Unie te maken hebben. Ook staan er mensen klaar om je vragen te beantwoorden.

Zelf je mening laten horen? Ook dat kan in het Huis van Europa. Er worden namelijk debatten georganiseerd en de vergader- en debatzaal biedt plaats aan ruim 100 bezoekers. Onder voorwaarden kunnen maatschap-pelijke organisaties gratis van deze ruimte gebruikmaken.

In het Huis van Europa zitten het Liaisonbureau van het Europees Parlement en de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie.

Tot snel in het Huis van Europa!

Je kunt ons hier vinden:

Huis van Europa
Korte Vijverberg 5/6
2513 AB Den Haag

Telefoon: 070 313 54 00
E-mail: epdenhaag@europarl.europa.eu

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00 uur.