skip to content
 

Velkommen til Station Europa

Kom og vær med!
 

I efteråret 2016 vil den tidligere Bruxelles-Luxembourg-station blive omdannet til Europa-Parlamentets velkomstcenter i Bruxelles. Station Europa vil give besøgende alle de oplysninger, de har brug for om, hvad der er at se og foretage sig i Bruxelles.

Du vil kunne planlægge og bestille dit besøg i Europa-Parlamentet. Visse aktiviteter kræver dog forudgående reservation, så tjek de forskellige sider for oplysninger.

Med en interaktiv 3D-model og oversigter på touchskærme kan du på Station Europa få endnu mere at vide om Europa-Parlamentets historie i Bruxelles, dets bygninger, ja, sågar om nogle af de berømtheder, der har været på besøg.

 .
 .

AKTIVITETER DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF I BRUXELLES

 .
Opdag Europa-Parlamentets Besøgscenter
Hjertet af europæisk demokrati
 
Et sted for debat og spørgsmål om samt refleksion over Europas historie
Explore the European Parliament (EN only)

 .

VIDEOBLOGGERE BESØGER BRUXELLES

Der findes ingen bedre måde at finde af, hvad Europa-Parlamentet har at tilbyde, end gennem de besøgendes egne øjne. Se videoen nedenfor og følg med, når fire videobloggere inviteres til Bruxelles for åbent og ærligt at fortælle om deres indtryk af et besøg i Europa-Parlamentet.

 .

Få mere at vide om, hvad du kan foretage dig i og omkring Europa-Parlamentet i Bruxelles, ved at klikke på de forskellige links øverst på siden, eller kast et blik på alle videoerne!

 
 .

DIN LOMMEGUIDE TIL EUROPA-PARLAMENTET

Planlæg dit besøg med en gratis lommeguide til Europa-Parlamentet, der indeholder detaljer om alle de aktiviteter, Europa-Parlamentet tilbyder. Guiden findes på alle EU's officielle sprog og indeholder et kort, så du bedre kan finde rundt i de forskellige bygninger. Lommeguiden findes i alle offentligt tilgængelige bygninger og kan også downloades.

 .
 .

EUROPA-PARLAMENTETS INFORMATIONSKONTOR I BELGIEN

Europa-Parlamentets Informationskontor i Belgien er bindeleddet mellem Europa-Parlamentet og den belgiske offentlighed, pressen, kulturelle organisationer og uddannelsesinstitutioner, men også mere generelt for alle, der er interesseret i EU-spørgsmål og den rolle, som Europa-Parlamentet og dets medlemmer spiller.

Europa-Parlamentets Informationskontor i Belgien ligger i den tidligere stationsbygning i Leopold-kvarteret i Bruxelles. Besøg webstedet for Europa-Parlamentets Informationskontor i Belgien for at få yderligere oplysninger om de aktiviteter, det tilbyder. Der er 35 andre informationskontorer i Den Europæiske Union og i Washington D.C. Yderligere oplysninger om informationskontorerne findes i sektionen Tæt på dig.

 

TIDSPUNKTER

Plenarmøder
Udstilling
Andet

TRANSPORTMULIGHEDER

STATION EUROPE
Place du Luxembourg 100
B-1047 Bruxelles
Belgien

Tog

Bruxelles-Luxembourg-stationen ligger ved Europa-Parlamentet

Belgiske jernbaner

Bus

Linje 22, 27, 34, 38, 64, 80 og 95 standser alle ved Europa-Parlamentet.
Linje 12 og 21 kører også til Bruxelles' lufthavn.

Metro

De nærmeste stop er Maelbeek og Schuman med linje 1 og 5 og Trône med linje 2 og 6.

Offentlig transport i Bruxelles

KONTAKT

Har du et spørgsmål? Ønsker du at give feedback? Send os en e-mail!

Send an email

SOCIAL MEDIA