Besøg Europa-Parlamentet

Europa-Parlamentets Besøgscenter
Bruxelles

Oplev Europa-Parlamentet på en helt ny måde i vores Besøgscenter i Bruxelles. Dynamiske, interaktive multimedieelementer fører Dem på en rejse gennem den europæiske integration og den betydning, den har i vores hverdag.

Bruxelles

Du er velkommen til at besøge plenarsalen og få information om Europa-Parlamentet ved hjælp af bærbare multimedieguider.
I Strasbourg kan du overære en debat under et plenarmøde.

Bruxelles

Prøv livet som MEP. Få et lynkursus i, hvordan Europas demokratisk valgte organ fungerer.  Du skal forhandle med dine klassekammerater om at opbygge den fremtid, du ønsker for Europa. Denne aktivitet er rettet mod grupper af elever fra folkeskolens ældste klasser og gymnasiet og finder sted i Parlamentarium i Bruxelles.

Bruxelles / Strasbourg

Et livligt, oplysende foredrag og et besøg i plenarsalen under ledelse af en af Parlamentets ansatte er en fremragende mulighed for at lære noget om Europa-Parlamentet. Her har du mulighed for at se plenarsalen og muligvis overvære noget af et plenarmøde.

 

Europa-Parlamentet afholder i løbet af hele året diverse arrangementer og udstillinger, som er åbne for offentligheden. Kom og vær med til at opleve Europas rigdom.

 
Parlamentarium / Besøg i plenarsalen go gruppeforedrag / Rollespil / Besøg i plenarsalen for enkeltpersoner

Bruxelles er centrum for Den Europæiske Union. Byen huser Det Europæiske Råd, Kommissionen, Parlamentets andet sæde og mange andre europæiske organer. Tilbring blot en halv time i EU-kvarteret og nyd stemningen... jakkesættene, sorte biler, coffee-to-go og kendte ansigter fra tv-nyhederne. Det er alt sammen her!

Besøg i plenarsalen for grupper og enkeltpersoner / Euroscola

Strasbourg er Europa-Parlamentets officielle sæde. Medlemmerne samles her hver måned i fire dage for at stemme og føre forhandlinger på en række møder, som kaldes plenarmøder.
Vi inviterer besøgende til at lære mere om det ved et lærerigt foredrag, som tager en times tid.

Luxembourg

For besøg i Parlamentets bygninger i Luxembourg kan man kontakte Informationskontoret i Luxembourg.

Informationskontoret i Luxembourg

7, rue du Marché-aux-Herbes
L-2929 LUXEMBOURG

+352/4300 22704

Parlamentet i Deres land

Kontakt et af Europa-Parlamentets informationskontorer

 
Tools
Europa-Parlamentets formand
Oplysning og viden er medvirkende til vores fulde deltagelse i et demokratisk samfund. Det er Europa-Parlamentets ønske at åbne sine døre for de europæiske borgere, så de bedre kan kende og forstå det arbejde, der bliver udført af deres repræsentanter, nemlig medlemmerne af Europa-Parlamentet.

Jeg ønsker Dem velkommen til denne sektion, som omhandler besøg til vores institution. Om det er i Bruxelles eller i Strasbourg, så byder Europa-Parlamentet Dem velkommen og inviterer Dem til at lære mere om Parlamentets arbejde og rolle samt til  at besøge plenarsalen, hvor alle Europas stemmer kan høres og hvor de fælles EU love bliver tilpasset. Hvis De er i Bruxelles indbydes De også til at benytte muligheden for at opleve europæisk demokrati indefra i Europa-Parlamentets Besøgscenter "Parlamentarium".

Det er mit håb, at De vil få et oplevelsesrigt og behageligt besøg i Europa-Parlamentet - repræsentant for 500 miillioner europæere og 24 officielle sprog.
Med venlig hilsen,
Martin Schulz
Formand for Europa-Parlamentet
 

Din lommeguide til Europa-Parlamentet (Bruxelles)

Kom og vær med!

Sociale medier