Besøg Europa-Parlamentet

Efter samråd med Europa- Parlamentets sikkerhedstjenester samt de belgiske regionale og nationale myndigheder og i overensstemmelse med de foranstaltninger, der kræves i forbindelse med det eksisterende sikkerhedsniveau 3, vil alle aktiviteter og tjenester for besøgende i Bruxelles fortsætte som normalt.

Mere information:
Besøg Bruxelles-websiden om sikkerheden i Bruxelles | Offentlig transport i Bruxelles | Bruxelles´internationale lufthavn

Europa-Parlamentet

Kom og vær med
 

Europa-Parlamentets tre hjemsteder er Strasbourg, Luxembourg og Bruxelles. De fleste af plenarmøderne finder sted i Strasbourg, selvom medlemmerne af Europa-Parlamentet har hovedparten af deres arbejde i Bruxelles, mens Luxembourg er hjemsted for en del af parlamentets administration.

Besøg er en fantastisk måde at lære mere om Parlamentets arbejde og den indvirkning, som det har på tværs Europa som talerør for EU´s borgere.

Der er masser at se og foretage sig i Bruxelles; det være sig besøg i mødesalen (Besøg i plenarsalen og foredrag for grupper || Besøg i plenarsalen for enkeltpersoner), udforskning af det banebrydende Parlamentarium, opleve Rollespillet eller blive bekendt med fortiden i det længe ventede Hus for Europæisk Historie. Disse aktiviteter har til hensigt at fremvise og forklare, hvordan Parlamentet arbejder, hvor det kommer fra, og hvad det gør for EU´s borgere. Alle aktiviteter er gratis og næsten alle er tilgængelige på hvert af EU´s 24 officielle sprog.

Det er også muligt at besøge mødesalen i Strasbourg, som danner ramme for Euroscola, Europa-Parlamentets program for skoler.

 

EP Spotter

Explore the European Parliament

-Indhold kun tilgængeligt på engelsk-

Download EP Spotter on your smartphone and explore the European Parliament in Brussels! Discover what there is to do, as well as a little about the rich history of the campus' buildings, as your smartphone guides you on your very own personal tour (Available in English only).

Get the app for iOS | | Get the app for Android

 
 

Arrangementer og udstillinger

Se hvad der foregår i Europa-Parlamentet!

-Indhold kun tilgængeligt på engelsk-

HEMICYCLE VISIT - BRUSSELS

Discover the hemicycle this summer!
Brussels

To meet increased demand over the summer, new opening times will give individual visitors more chances than ever to see the Hemicycle with the help of a multimedia guide. No advance booking is required.

Read more...

EUROPA EXPERIENCE

The exhibition in the European House Berlin
Berlin

-Indhold kun tilgængeligt på engelsk-

Experience Europe at the heart of Berlin! The exhibition EUROPA EXPERIENCE will take you on a journey through the history, politics and daily life of the European Union. Participate in a plenary session of the European Parliament in the 360° cinema and discover how you can shape European politics!

Read more...

SEARCHING FOR BEAUTY

What does beauty mean for you?
Brussels

From 8 July until 18 September Parlamentarium is hosting a multimedia temporary exhibition on what beauty means to us now, in Europe and around the world.

Share your visions on beauty around you and get them displayed in the exhibition too!

Discover more...

AROUND EUROPE ON 28 PLATES

Taste Europe's diversity
Brussels

On 22 June, journey around Europe from the comfort of your plate as each Member State of the European Union serves up the finest dishes that their national cuisine has to offer.

From 12pm until 7pm, get a taste of Europe for free on the Esplanade and see how many countries you can visit.

 
Parlamentarium / Besøg i plenarsalen go gruppeforedrag / Rollespil / Besøg i plenarsalen for enkeltpersoner

Bruxelles er centrum for Den Europæiske Union. Byen huser Det Europæiske Råd, Kommissionen, Parlamentets andet sæde og mange andre europæiske organer. Tilbring blot en halv time i EU-kvarteret og nyd stemningen... jakkesættene, sorte biler, coffee-to-go og kendte ansigter fra tv-nyhederne. Det er alt sammen her!

Besøg i plenarsalen for grupper og enkeltpersoner / Euroscola

Strasbourg er Europa-Parlamentets officielle sæde. Medlemmerne samles her hver måned i fire dage for at stemme og føre forhandlinger på en række møder, som kaldes plenarmøder.
Vi inviterer besøgende til at lære mere om det ved et lærerigt foredrag, som tager en times tid.

Luxembourg

For besøg i Parlamentets bygninger i Luxembourg kan man kontakte Informationskontoret i Luxembourg.

Informationskontoret i Luxembourg

7, rue du Marché-aux-Herbes
L-2929 LUXEMBOURG

+352/4300 22704

Parlamentet i Deres land

Kontakt et af Europa-Parlamentets informationskontorer

 
Tools
Europa-Parlamentets formand
Oplysning og viden er medvirkende til vores fulde deltagelse i et demokratisk samfund. Det er Europa-Parlamentets ønske at åbne sine døre for de europæiske borgere, så de bedre kan kende og forstå det arbejde, der bliver udført af deres repræsentanter, nemlig medlemmerne af Europa-Parlamentet.

Jeg ønsker Dem velkommen til denne sektion, som omhandler besøg til vores institution. Om det er i Bruxelles eller i Strasbourg, så byder Europa-Parlamentet Dem velkommen og inviterer Dem til at lære mere om Parlamentets arbejde og rolle samt til  at besøge plenarsalen, hvor alle Europas stemmer kan høres og hvor de fælles EU love bliver tilpasset. Hvis De er i Bruxelles indbydes De også til at benytte muligheden for at opleve europæisk demokrati indefra i Europa-Parlamentets Besøgscenter "Parlamentarium".

Det er mit håb, at De vil få et oplevelsesrigt og behageligt besøg i Europa-Parlamentet - repræsentant for 500 miillioner europæere og 24 officielle sprog.
Med venlig hilsen,
Martin Schulz
Formand for Europa-Parlamentet
 

Din lommeguide til Europa-Parlamentet (Bruxelles)

Kom og vær med!

Sociale medier