Látogatás az Európai Parlamentben

Az Európai Parlament látogatóközpontja
Brüsszel

Ismerje meg az Európai Parlamentet egyedülálló módon! Interaktív, multimédiás anyagok segítségével ismerheti meg az európai integráció történetét, és azt, hogy mindez milyen változásokat hoz mindennapi életünkben.

Brüsszel

Látogassa meg a plenáris üléstermet és tájékozódjon az Európai Parlamentről a hordozható multimédiás tárlatvezetők segítségégével!
Strasbourgban megtekintheti a plenáris vitát.

Brüsszel

Bújj az EP-képviselők szerepébe és fedezd fel, hogyan működik az EU demokratikusan választott intézménye! Diáktársaiddal együtt kell kidolgoznod, hogy milyen legyen Európa jövője. A szerepjáték középiskolás diákok számára készült és a brüsszeli Parlamentáriumban lehet kipróbálni.

Brüsszel

A Parlament egy munkatársának vezetésével tájékoztató előadáson vehet részt és lehetőséget nyújtunk a plenáris ülésterem megtekintésére . Az előadás keretében megtudhatja a legfontosabbakat az Európai Parlamentről és ha épp plenáris ülés zajlik, élőben is megtekinthet egy vitát.

 

A Parlamentárium, az Európai Parlament látogatóközpontja egész évben kiállításoknak és eseményeknek is otthont ad. Látogasson el hozzánk és fedezze fel Európa gazdag kulturális örökségét!

 
Parlamentárium/ Csoportos látogatás és előadás/ Parlamenti szerepjáték / Egyéni látogatás

Brüsszel az Európai Unió központja. Brüsszel ad otthont az Európai Tanácsnak, az Európai Bizottságnak és itt található az Európai Parlament egyik székhelye is. Töltsön el fél órát az európai uniós negyedben, fedezze fel a környéket, amelynek helyszínei és egyes arcai már ismerősek lehetnek a híradókból.

Csoportos és egyéni látogatások / Euroscola

Strasbourg az Európai Parlament hivatalos székhelye, évente tizenkétszer itt tartják a plenáris ülést. Egyórás tájékoztató előadás keretében további részleteket is megtudhatnak látogatóink.

Luxembourg

Ha az EP luxembourgi épületeit szeretné felkeresni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a luxembourgi tájékoztatási irodával:

Luxembourgi tájékoztatási iroda

7, rue du Marché-aux-Herbes
L-2929 LUXEMBOURG

00352/4300 22704

Az Európai Parlament az ön hazájában

Vegye fel a kapcsolatot az Európai Parlament valamelyik tájékoztatási irodájával!

 
Tools
Az Európai Parlament elnöke
Az információ és a tudás megkönnyíti a demokratikus társadalomban való teljes körű részvételünket. Az Európai Parlament szándéka, hogy megnyissa kapuit az európai polgárok előtt annak érdekében, hogy jobban megismerjék és megértsék képviselőik, az Európai Parlament tagjainak munkáját.

Üdvözlöm Önöket honlapunk e részén, amely intézményünk, az Európai Parlament meglátogatásával foglalkozik. Az Európai Parlament Brüsszelben és Strasbourgban egyaránt örömmel fogadja és invitálja a látogatókat annak érdekében, hogy minél többet megtudjanak a Ház munkájáról, és meglátogassák a plenáris üléstermet, ahol valamennyi polgár hangja hallatszik, és ahol az uniós jogszabályok alakot öltenek. Ha Brüsszelben jár, jöjjön el és tapasztalja meg az európai demokráciát a Parlamentariumból - az Európai Parlament Látogatói Központjából.

Remélem, hogy valóban élvezni fogja az 500 millió európait 24 nyelven képviselő Európai Parlamentbe tett látogatását!
Üdvözlettel,
Az Európai Parlament elnöke
 

Zsebkalauz az Európai Parlamenthez (Brüsszel)

Ismerje meg a parlamenti negyedet!

Közösségi média