skip to content
 

Bine ați venit la stația Europa!

Locul de începere a vizitei la Parlamentul European
 

În toamna anului 2016, fosta gară Bruxelles-Luxembourg va fi transformată în Centrul de primire a vizitatorilor la Bruxelles al Parlamentului European. Stația Europa va oferi vizitatorilor toate informațiile de care au nevoie cu privire la ce pot vedea și ce pot face în Bruxelles.

Vei putea să faci planuri și rezervări pentru a vizita Parlamentul European. Pentru unele activități este însă nevoie de rezervare în prealabil, astfel că trebuie să verifici detaliile de pe diferitele pagini de internet disponibile.

În Stația Europa poți folosi un model interactiv 3D și ecrane tactile pentru a putea descoperi și mai multe despre istoria Parlamentului European de la Bruxelles, despre clădirile sale și chiar și despre o serie de vizitatori celebri ai acestuia. Urmează-i pe Richard Gere, Conchita Wurst și Simone Veil și descoperă Parlamentul European.

 .
 .
Descoperiți Centrul pentru vizitatori al Parlamentului European
Inima democrației europene

 
Un loc de dezbateri, întrebări și reflecție asupra istoriei Europei
Explore the European Parliament (EN only)

 .

VIDEOBLOGGERI ÎN VIZITĂ LA BRUXELLES

Cel mai bun mod de a afla ce are de oferit Parlamentul European este să o faci chiar din perspectiva vizitatorilor acestuia. Am invitat patru videobloggeri să povestească într-un mod autentic cum a fost vizita lor la Parlamentul European. Urmărește materialul video de mai jos!

 .

Află mai multe despre ce îți oferă campusul Parlamentului European de la Bruxelles, accesând linkurile din partea de sus a paginii sau urmărește toate materialele video!

 
 .

GHIDUL TĂU DE BUZUNAR PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

Pentru a-ți fi mai ușor să îți organizezi călătoria, ia un ghid de buzunar pentru Parlamentul European gratuit, care include detalii cu privire la toate activitățile oferite de Parlamentul European. Ghidul este disponibil în toate limbile oficiale ale UE și include o hartă care te ajută să te orientezi prin diferitele clădiri vizitate. Poți găsi ghidul de buzunar în toate clădirile deschise publicului și îl poți și descărca.

 .
 .

BIROUL DE INFORMARE AL PARLAMENTULUI EUROPEAN DIN BELGIA

Biroul de informare al Parlamentului European din Belgia face legătura între Parlamentul European și populația, presa, organizațiile culturale și instituțiile de învățământ din Belgia și, la un nivel mai general, între acesta și oricine este interesat de afacerile europene și de rolul Parlamentului European și al deputaților din Parlamentul European.

Biroul de informare al Parlamentului European din Belgia se află în clădirea fostei stații Brussels-Quartier Léopold. Vizitează pagina Biroului de informare al Parlamentului European din Belgia pentru mai multe informații despre activitățile pe care acesta le organizează. Există 35 de birouri de informare în Uniunea Europeană și la Washington D.C. Pentru mai multe informații privind birourile de informare, consultă secțiunea Aproape de dumneavoastră.

 

AGENDA

Sesiune plenară
Expoziții
Altele

CUM AJUNGEȚI

STAȚIA EUROPA
Place du Luxembourg 100
B-1047 Bruxelles
Belgia

Cu trenul

Gara Bruxelles-Luxembourg deservește Parlamentul European.

Căile ferate belgiene

Cu autobuzul

Liniile 22, 27, 34, 38, 64, 80 și 95 au opriri la Parlamentul European.
Liniile 12 și 21 fac legătura cu aeroportul orașului Bruxelles.

Cu metroul

Cele mai apropiate stații sunt Maelbeek și Schuman (liniile 1 și 5) și Trône (liniile 2 și 6).

Transportul public în Bruxelles

CONTACTS

Aveți întrebări? Doriți să ne oferiți feedback? Trimiteți-ne un e-mail!

Trimiteți un e-mail

SOCIAL MEDIA