Organizare şi activitate 

Parlamentul European este o arenă politică de mari dimensiuni și o instituție complexă, unde lucrează un număr important de persoane, care urmează proceduri detaliate. Aflați cum funcționează acest sistem.

Activitatea Parlamentului 

Aflați mai multe despre rolul și atribuțiile Președintelui Parlamentului, ale grupurilor politice, comisiilor, delegațiilor, diverselor organe politice și grupuri neoficiale de deputați.

Cum funcţionează şedinţele plenare 

Sesiunile plenare reprezintă punctul culminant al activităților politice ale Parlamentului, deoarece, în cadrul lor, deputații adoptă legislația și participă la dezbateri. Aflați cum se desfășoară ședințele în plen.

Bugetul PE 

Aflați mai multe despre costurile de funcționare ale Parlamentului European.

Multilingvism 

Parlamentul utilizează toate cele 24 de limbi oficiale ale UE în activitățile sale curente. Citiți ce înseamnă acest lucru în practică.

Secretariatul General 

Activitatea deputaților este sprijinită de o administrație care oferă asistență tehnică și de specialitate. Aflați mai multe detalii.

Amprenta ecologică 

Parlamentul se angajează să își îmbunătățească în permanență amprenta de carbon și să își gestioneze resursele în mod durabil. Aflați mai multe despre sistemul său de management de mediu.