Deltag i andre af Europa-Parlamentets programmer og aktiviteter

Euroscola

Bliv europaparlamentariker for en dag med denne unikke oplevelse i Europa-Parlamentet i Strasbourg. Gymnasieelever bliver medlemmer af Europa-Parlamentet for en dag, deltager i plenarforsamlinger og udvalgsmøder for at debattere og stemme om udtalelser om aktuelle sager. Lærere har mulighed for at møde deres kolleger og udveksle feedback om deres egen praksis og egne erfaringer fra klasseværelset.

Læs mere om Euroscola Åbn på en ny side

Det Europæiske Ungdomsarrangement

Mød og inspirér hinanden. Det Europæiske Ungdomsarrangement (EYE) danner hvert andet år rammen om et møde mellem tusindvis af unge fra hele EU og resten af verden i Europa-Parlamentet i Strasbourg, hvor de kan forme og udveksle deres idéer om Europas fremtid. Det er en enestående lejlighed for de 16-30-årige til at mødes og inspirere hinanden og udveksle synspunkter med eksperter, aktivister, influencere og beslutningstagere i hjertet af det europæiske demokrati.

Besøg EYE-webstedet Åbn på en ny side

Den Europæiske Karlspris for Unge

Kunne du være vores næste prisvinder? Den Europæiske Karlspris for Unge tildeles unge på mellem 16 og 30, som indsender projekter, der fremmer europæisk og international forståelse, fremmer udviklingen af en fælles følelse af europæisk identitet og integration, tilbyder rollemodeller for unge, der bor i Europa og byder på praktiske eksempler på europæere, der lever sammen i et fællesskab.

Læs mere om prisen Åbn på en ny side

Unge europæeres ideer

Del dine idéer til en bedre fremtid ved at besvare spørgsmål i forbindelse med aktuelle tendenser. Unge europæeres ideer er den platform, hvor det sker.

Besøg webstedet for Unge europæeres ideer Åbn på en ny side

sammen-om.eu

Vær med i fællesskabet! Sammen-om.eu er et paneuropæisk fællesskab af personer, der ønsker at mødes for at forme Europa. Det er et initiativ fra Europa-Parlamentet, der skal skabe kontakt mellem borgere, der ønsker at have en konstruktiv debat og fremme og gøre noget aktivt for EU's demokrati og dets værdier. Vi planlægger regelmæssigt arrangementer online og i medlemsstaterne.

Læs mere om fællesskabet Åbn på en ny side

Besøg Europa-Parlamentet

Læs om besøg i Europa-Parlamentet i Bruxelles og Strasbourg og også i dit eget land. Besøg mødesalen og Parlamentarium i Bruxelles og Strasbourg, Huset for Europæisk Historie, Jean Monnets hus tæt på Paris, og Europa Experience-afdelingerne i nogle medlemsstater.

Udforsk de forskellige muligheder for besøgende Åbn på en ny side

Bliv praktikant

Find alle oplysninger om, hvordan man ansøger om et praktikophold i Europa-Parlamentet i Bruxelles, Luxembourg og Strasbourg — eller på forbindelseskontorer i medlemsstaterne.

Læs mere om, hvordan du bliver praktikant Åbn på en ny side

Erasmus+

Kunne du tænke dig at læse i udlandet? Erasmus+ er det nye EU-støtteprogram for uddannelse, ungdom og idræt i Europa. Det giver over 4 millioner europæere mulighed for at studere, uddanne sig og få erfaring i udlandet.

Besøg webstedet for Erasmus+ Åbn på en ny side

Det Europæiske Solidaritetskorps

Arbejd med løn eller frivilligt i dit eget land eller i udlandet. Det Europæiske Solidaritetskorps er et nyt EU-initiativ, der giver unge mulighed for at udføre frivilligt arbejde eller arbejde i deres eget land eller i udlandet på projekter, der gavner lokalsamfund og mennesker i hele Europa.

Besøg webstedet for Det Europæiske Solidaritetskorps Åbn på en ny side

EU-bistandsfrivillige

Hjælp katastroferamte samfund. EU-bistandsfrivillige skaber kontakt mellem frivillige og organisationer fra forskellige lande for at yde praktisk støtte til humanitære bistandsprojekter og bidrage til at styrke den lokale kapacitet og modstandsdygtighed i katastroferamte samfund.

Besøg webstedet for EU-bistandsfrivillige Åbn på en ny side

DiscoverEU

Rejs rundt i Europa og lær af andre kulturer. DiscoverEU er et EU-initiativ, der giver dig mulighed for at opdage Europa gennem personlig erfaring. Når du rejser primært med jernbane, vil du opdage Europas fantastiske landskaber og dets mangfoldighed af store og små byer.

Læs mere om DiscoverEU Åbn på en ny side