Hold dig informeret 

Er det, som om der er langt til Europa-Parlamentet derfra, hvor du bor? Vil du vide mere om Europa-Parlamentets arbejde? Denne del indeholder flere stier, du kan betræde, hvis du vil have en bedre forståelse af, hvad der sker i EU's direkte valgte organ.

    

Europa-Parlamentet i dit land

Der er forbindelseskontorer i alle medlemsstater, der kan svare på dine spørgsmål om EU's politikker. De arbejder også tæt sammen med forskellige organisationer for at udbrede kendskabet til Europa-Parlamentet og dets arbejde. Du kan læse om informationskontorernes aktiviteter og se deres kontaktoplysninger.

    

Sociale medier

Selvfølgelig behøver du ikke gå ud af dit kontor eller din stue for at snakke med os. Vi er på alle vigtige sociale medieplatforme og hører med glæde fra dig. Kom og vær med!

    

Faktablade om Den Europæiske Union

Hvis du ønsker større overblik over EU's politikker og Europa-Parlamentets rolle i disse, kan du starte her. Emneblade er kortfattede, giver det fulde billede og opdateres jævnligt.

    

Forskning og analyse

The Europa-Parlamentets Forskningstjeneste (EPRS) er Parlamentets egen tænketank. Den udarbejder uafhængige og objektive analyser af aktuelle forhold, der også er tilgængelige for offentligheden.

    

Borgerinitiativ

Har du et spørgsmål? Så tag kontakt til vores Ask EP-tjeneste, som vil gøre sit bedste for at besvare henvendelser angående Europa-Parlamentets aktiviteter, beføjelser og organisation.

    

Databeskyttelse

Parlamentet gør sit yderste for at beskytte borgernes rettigheder i forbindelse med behandling af personoplysninger. Få mere at vide om vores politik.

    

Sikkerhed og Adgang

Få mere at vide om, hvordan vi tilstræber den rette balance mellem at opretholde sikkerheden i vores bygninger og holde Parlamentet åbent for besøgende.

    

Citizens' App

Ved at installere Citizens' App finder du af, hvem der gør hvad i EU, hvordan alt dette er relevant for din dagligdag, og hvilke udfordringer EU står over for – udfordringer, der i mange tilfælde vil forme din fremtid.

AYS home banner    
 

Har du flere spørgsmål?

Så spørg os (Ask EP), og vores tjeneste vil gøre sit bedste for at svare på spørgsmål om Europa-Parlamentets aktiviteter, beføjelser og organisation.