Job i EU - Hvorfor Europa-Parlamentet? 

Vi er en multinational, flersproget og multikulturel organisation med ansatte fra hele Europa. Hvis du arbejder i Europa-Parlamentet, kan du se frem til interessante og afvekslende jobmuligheder i en enestående organisation og et enestående arbejdsmiljø i hjertet af EU.

  • Parlamentet fokuserer i stigende grad på projektarbejde og innovation for at støtte kerneaktiviteten, som er at yde medlemmerne af Europa-Parlamentet (MEP'erne) og borgerne de bedst mulige tjenester. Som en dynamisk organisation søger vi hele tiden nye og bedre arbejdsmetoder.

    De fleste teams arbejder dagligt på et eller to hovedsprog, men Parlamentet er fortaler for flersprogethed i sit politiske arbejde, og de ansatte har mulighed for at lære andre EU-sprog.

    Parlamentets ansatte arbejder i moderne bygninger med infrastruktur; der er tilpasset til forskellige arbejdsmetoder og med fremragende interne faciliteter såsom sportscentre.

atyourservice_home_large    
 

Sådan ansøger du

Parlamentet har ca. 8000 ansatte (tjenestemænd og øvrige ansatte) rundt om i Europa. Læs om, hvordan du kan blive EU-tjenestemand eller ansat på anden vis.