Παραμείνετε ενήμερος/η 

Φαντάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πολύ μακριά από εκεί που ζείτε; Υπάρχει κάτι ακόμη που θα θέλατε να μάθετε για το έργο του; Από εδώ σας προσφέρονται διάφορες διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα των δραστηριοτήτων στο άμεσα εκλεγόμενο όργανο της ΕΕ.

    

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Φυσικά, δεν χρειάζεται να φύγετε από το γραφείο ή από το σαλόνι σας για να μας μιλήσετε. Βρισκόμαστε σε όλα τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε. Ελάτε μαζί μας!

    

Θεματολογικά δελτία για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Αν αυτό που ζητάτε είναι μια ευρεία επισκόπηση των πολιτικών της ΕΕ και του ρόλου του Κοινοβουλίου στις πολιτικές αυτές, η αφετηρία βρίσκεται εδώ. Τα Θεματολογικά δελτία είναι συνοπτικά, παρέχουν όμως μια πλήρη εικόνα και επικαιροποιούνται τακτικά.

    

Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κοινοβουλευτικής Έρευνας

Το Μητρώο Εγγράφων προσφέρει άμεση πρόσβαση στα περισσότερα έγγραφα του Κοινοβουλίου. Ορισμένα ακόμη έγγραφα διατίθενται μετά από σχετικό αίτημα, χωρίς να χρειάζεται αιτιολόγηση. Βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε.

    

Citizens' App

Με την εφαρμογή Citizens' App, θα μάθετε ποιος κάνει τι στην ΕΕ, πώς όλα αυτά σχετίζονται με την καθημερινή σας ζωή και ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζει η ΕΕ, πολλές από τις οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον σας.

    

Κανάλια μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν τα κοινοβούλια

Σε ενδιαφέρει η τηλεόραση και τα διαδικτυακά κανάλια που καλύπτουν τις κοινοβουλευτικές δραστηριότητες στα κράτη μέλη μας; Είσαι στο σωστό μέρος!

    

Ασφάλεια και πρόσβαση

Μάθετε πώς προσπαθούμε να πετύχουμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην κατοχύρωση της ασφάλειας στους χώρους μας και στη διατήρηση ενός Κοινοβουλίου ανοικτού στους επισκέπτες.

    

RSS feeds

Μάθε για τις διάφορες ροές RSS που προτείνουν οι δικτυακοί τόποι μας. Θα σε βοηθήσουν να λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες και τις δημοσιεύσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

AYS home banner    
 

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

Απλώς ρωτήστε το ΕΚ και η εξειδικευμένη υπηρεσία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας απαντήσει σχετικά με τις δραστηριότητες, τις εξουσίες και την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.