Παραμείνετε ενήμερος/η 

Φαντάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πολύ μακριά από εκεί που ζείτε; Υπάρχει κάτι ακόμη που θα θέλατε να μάθετε για το έργο του; Από εδώ σας προσφέρονται διάφορες διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα των δραστηριοτήτων στο άμεσα εκλεγόμενο όργανο της ΕΕ.

    

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρίσκεται στη χώρα σας

Τα γραφεία συνδέσμου βρίσκονται σε όλα τα κράτη μέλη για να απαντούν ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές της ΕΕ. Τα γραφεία αυτά συνεργάζονται επίσης με διάφορες οργανώσεις, με στόχο να γνωρίσουν καλύτερα οι πολίτες το Κοινοβούλιο και το έργο του. Μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές τους και ελάτε σε επαφή μαζί τους

    

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Φυσικά, δεν χρειάζεται να φύγετε από το γραφείο ή από το σαλόνι σας για να μας μιλήσετε. Βρισκόμαστε σε όλα τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε. Ελάτε μαζί μας!

    

Θεματολογικά δελτία για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Αν αυτό που ζητάτε είναι μια ευρεία επισκόπηση των πολιτικών της ΕΕ και του ρόλου του Κοινοβουλίου στις πολιτικές αυτές, η αφετηρία βρίσκεται εδώ. Τα Θεματολογικά δελτία είναι συνοπτικά, παρέχουν όμως μια πλήρη εικόνα και επικαιροποιούνται τακτικά.

    

Έρευνα και ανάλυση

Το Μητρώο Εγγράφων προσφέρει άμεση πρόσβαση στα περισσότερα έγγραφα του Κοινοβουλίου. Ορισμένα ακόμη έγγραφα διατίθενται μετά από σχετικό αίτημα, χωρίς να χρειάζεται αιτιολόγηση. Βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε.

    

Ερωτήσεις των πολιτών

Έχετε κάποια ερώτηση; Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τη Μονάδα «Ask EP» που θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να σας απαντήσει σχετικά με τις δραστηριότητες, τις εξουσίες και την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    

Προστασία των δεδομένων

Το Κοινοβούλιο επιδεικνύει απόλυτη προσήλωση στην προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική μας.

    

Ασφάλεια και πρόσβαση

Μάθετε πώς προσπαθούμε να πετύχουμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην κατοχύρωση της ασφάλειας στους χώρους μας και στη διατήρηση ενός Κοινοβουλίου ανοικτού στους επισκέπτες.

    

Citizens' App

Με την εφαρμογή Citizens' App, θα μάθετε ποιος κάνει τι στην ΕΕ, πώς όλα αυτά σχετίζονται με την καθημερινή σας ζωή και ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζει η ΕΕ, πολλές από τις οποίες θα διαμορφώσουν το μέλλον σας.

AYS home banner    
 

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

Απλώς ρωτήστε το ΕΚ και η εξειδικευμένη υπηρεσία μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας απαντήσει σχετικά με τις δραστηριότητες, τις εξουσίες και την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.