Töihin EU:hun – Miksi juuri Euroopan parlamentti? 

Olemme monikansallinen, monikielinen ja monikulttuurinen organisaatio, jossa on henkilöstöä kaikkialta Euroopasta. Jos tulet töihin Euroopan parlamenttiin, tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia ainutlaatuisessa organisaatiossa ja työympäristössä EU:n ytimessä.

  • Euroopan parlamentti haluaa tarjota jäsenilleen ja kansalaisille mahdollisimman hyvää palvelua, ja tämän ydintoiminnan tukemiseksi parlamentti keskittyy yhä enemmän hanketyöhön ja innovointiin. Olemme dynaaminen organisaatio, joka etsii jatkuvasti uusia ja parempia työskentelytapoja.

    Useimmat tiimit käyttävät päivittäisessä työssään yhtä tai kahta pääkieltä, mutta parlamentti vaalii monikielisyyttä poliittisessa työssään, ja henkilöstöllä on mahdollisuus opetella muita EU:n kieliä.

    Parlamentin henkilöstö työskentelee nykyaikaisissa rakennuksissa, ja heidän tukenaan on infrastruktuuri, joka mahdollistaa erilaiset työskentelytavat. Henkilöstön käytössä on myös erinomaiset tilat ja palvelut, esimerkiksi urheilukeskukset.

atyourservice_home_large    
 

Miten paikkaa haetaan

Parlamentissa työskentelee noin 8 000 virkamiestä ja muuta toimihenkilöä eri puolilta Eurooppaa. Lue, kuinka sinusta voi tulla unionin virkamies tai muu työntekijä.