Tájékozódjon! 

Távolinak tűnik az Európai Parlament a lakóhelyétől? Szeretne többet tudni a Parlament munkájáról? Ez az oldal számos lehetőséget kínál arra, hogy jobban megismerje az Európai Unió egyetlen közvetlenül választott testületének tevékenységét.

    

Az Európai Parlament az Ön országában

Az összes tagállamban működik kapcsolattartó iroda, amely az Ön uniós politikákkal kapcsolatos kérdéseire válaszol. Szorosan együttműködnek több szervezettel is, hogy jobban megismertessék a Parlamentet és tevékenységét az uniós polgárokkal. Tudjon meg többet tevékenységükről, lépjen velük kapcsolatba!

    

Közösségi média

Fel sem kell állnia asztalától, ki sem kell lépni az ajtón ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen velünk. Megtalál minket az összes nagyobb közösségimédia-platformon. Csatlakozzon és forduljon hozzánk bátran online is!

    

Az Európai Unióról szóló ismertetők

Amennyiben az uniós politikákról és a Parlament szerepéről keres átfogó tájékoztatást, itt érdemes kezdeni. Az Ismertetők tömör, de mindenre kiterjedő és rendszeresen frissített tájékoztatást nyújtanak.

    

Kutatás és elemzés

Az Európai Parlament Kutatószolgálata (EPRS) a Parlament belső elemzőközpontja, amely aktuális témákról nyújt független és tárgyilagos elemzést a nyilvánosság számára.

    

Állampolgári tájékoztatáskérések

Kérdései vannak? Vegye fel a kapcsolatot az „Ask EP” szervezeti egységünkkel, amely legjobb tudása szerint fog válaszolni az Európai Parlament tevékenységével, hatásköreivel és felépítésével kapcsolatos kérdéseire.

    

Adatvédelem

A Parlament teljes mértékben elkötelezett az emberek jogainak az adatok feldolgozása során való védelme iránt. További információk a politikánkról.

    

Biztonság és belépés

Tudja meg, hogyan igyekszünk egyensúlyt találni épületeink biztonságának biztosítása és a Parlament látogatók előtti nyitva tartása között.

    

Citizens' App

Ha letölti a Citizens' App-et, megtudhatja, hogy ki mit csinál az EU-ban, mindez hogyan kapcsolódik mindennapi életünkhöz, melyek azok a sokszor a jövőnket formáló kihívások, amelyekkel az EU szembenéz.

AYS home banner    
 

További kérdései vannak?

Tegyen fel kérdést az Állampolgári tájékoztatáskérések oldalon, és legjobb tudásunk szerint válaszolunk az Európai Parlament tevékenységével, hatásköreivel és felépítésével kapcsolatos kérdéseire.